Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Smooth Writing Series Stylus LED indikátorral, aktív változat (fehér)

Stylus Baseus Smooth Writing sorozat LED jelzőfényekkel, aktív verzió (fehér)Még kényelmesebben írhat és rajzolhat táblagépén. A Baseus ceruza kivételes pontosságot biztosít, lehetővé téve a vonalvastagság egyszerű beállítását a megfelelő szögben történő megdöntéssel. Továbbá a Palm-Rejection technológia lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihentesse
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
  • SKU: P80015802213-01
Raktáron: Már csak 2 darab
11 110 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Stylus Baseus Smooth Writing sorozat LED jelzőfényekkel, aktív verzió (fehér)
Még kényelmesebben írhat és rajzolhat táblagépén. A Baseus ceruza kivételes pontosságot biztosít, lehetővé téve a vonalvastagság egyszerű beállítását a megfelelő szögben történő megdöntéssel. Továbbá a Palm-Rejection technológia lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihentesse a kezét a képernyőn, és egy tartalék hegyet is tartalmaz a csomag. A készülék akkumulátorának élettartama egyetlen töltéssel akár 11 óra is lehet.

Kényelmes kezelés – sokoldalú alkalmazások
Ez a praktikus ceruza különféle alkalmazásokhoz tökéletes - használhatja rajzoláshoz, munkahelyi jegyzetek készítéséhez és akár játék közben is. A be- és kikapcsolásához egyszerűen nyomja meg a gombot. A készülék beépített mágnessel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse a kompatibilis táblagépekhez, így a tárolás és a szállítás sokkal egyszerűbb. A vonalvastagságot az érintőceruza dőlésszögének változtatásával is könnyedén beállíthatja.

Hatékony akkumulátor
A ceruza strapabíró, 130 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így körülbelül 11 órán keresztül működik – így nem kell attól tartanod, hogy a legkellemetlenebb időpontban is elhibázod. Készenléti módban a készülék akár egy évig is kibír, így szinte mindig készen áll az Ön kiszolgálására. A ceruzába épített LED-jelzők adnak információt az akkumulátor töltöttségi szintjéről. A ceruza töltéséhez használja a mellékelt USB-C kábelt.

Fedezze fel a Palm-Rejection technológia előnyeit
Biztosítsa a kívánt kényelmet, és felejtse el a csuklófájdalmakat. Az érintőceruza támogatja a Palm-Rejection technológiát, így kényelmesen pihentetheti a kezét a táblagép képernyőjén, akárcsak egy darab papíron. Ez a megoldás nem csak páratlan kényelmet, hanem nagyobb pontosságot is garantál. Nem kell attól tartanod, hogy véletlenül megnyomsz valamit és tönkreteszed a rajzodat vagy a jegyzeteidet!

Sima, megbízható teljesítmény
A ceruza megbízható működése az aranyozott rézmagnak köszönhető. Ezzel jobb jelminőséget és zökkenőmentes működést élvezhet – a késések és egyéb átviteli problémák a múlté. Ezenkívül a csomag tartalmaz egy tartalék hegyet is. Ha az előző elhasználódott, egyszerűen cserélje ki, és használja még tovább kényelmesen a ceruzát.

A dobozban
Stylus
Tartalék hegy
Töltőkábel (USB-A – USB-C)

MárkaBaseus
NévBaseus Smooth Writing 2 Series Stylus LED kijelzőkkel
ModellP80015802213-01
Színfehér
Akkumulátor-kapacitás130 mAh
Elem élettartamkb. 11 óra
Töltő portUSB-C
KompatibilitásiPad

Specifikáció