Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Active stylus Baseus Smooth Writing Series Stylus plug-in Lightning töltéssel (fehér)

Aktív ceruza Baseus Smooth Writing Series lightning töltéssel (fehér)A Baseus Smooth Writing Series ceruza praktikus eszköz grafikusok, irodai dolgozók, diákok és egyebek számára. Kényelmes írást és rajzolást tesz lehetővé táblagépén, a vonalvastagság pedig a szög változtatásával állítható. Akár 10,5 órás működési idejével tűnik ki, és közvetlenül
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: P80015806211-03
Raktáron: Már csak 1 darab
11 940 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Aktív ceruza Baseus Smooth Writing Series lightning töltéssel (fehér)
A Baseus Smooth Writing Series ceruza praktikus eszköz grafikusok, irodai dolgozók, diákok és egyebek számára. Kényelmes írást és rajzolást tesz lehetővé táblagépén, a vonalvastagság pedig a szög változtatásával állítható. Akár 10,5 órás működési idejével tűnik ki, és közvetlenül iPadedről is töltheted. A beépített gombok könnyű hozzáférést biztosítanak számos hasznos funkcióhoz, a Palm Rejection technológia pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihentesse a kezét a képernyőn. A csomagban egy tartalék hegyet is találsz.

Hosszú akkumulátor-élettartam, problémamentes töltés
Ne aggódjon amiatt, hogy a ceruza túl gyorsan lemerül, és megzavarja a munkáját. A készülék akár 10,5 órán keresztül üzemel, készenléti állapotban pedig körülbelül 12 hónapig bírja. Az akkumulátor töltöttségi szintjét kétféleképpen ellenőrizheti – a beépített LED-jelzők segítségével vagy a táblagép képernyőjén. A ceruza töltéséhez egyszerűen csatlakoztassa iPadjéhez – nézze meg, milyen kényelmes!

Palm Rejection Technology
A Baseus ceruza használatakor a Palm Rejection technológiának köszönhetően kényelmesen pihentetheti a kezét a táblagép képernyőjén. Ne aggódjon attól, hogy véletlenül bármit megnyom, és tönkreteszi a rajzát! Élvezze a páratlan kényelmet, és felejtse el a csuklófájdalmakat.

Állítsa be a vonalvastagságot
A vonalvastagság megváltoztatásához egyszerűen döntse meg a ceruzát a megfelelő szögben. A 90°-os szög a legnagyobb pontosságot biztosítja, amely tökéletes a finom részletek megrajzolásához. A 60°-os szög ideális az íráshoz, míg a 45°-os szög a legvastagabb vonalat kínálja, ami például tökéletes a színezéshez.

Továbbfejlesztett konstrukció
Az aranyozott rézmag biztosítja a ceruza megbízható működését és a stabil jelátvitelt, így nem kell tartania a termék lemaradásától. A készülék csúcsa kiváló minőségű POM anyagból készült, amely nem csak a tartósságával nyűgöz le, de nem is karcolja meg táblagépe képernyőjét. Ha szükséges, könnyen kicserélheti – csak csavarja le. A ceruza mágneses kialakítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az iPadhez való csatlakoztatását.

Sok izgalmas funkció
Az érintőceruza felhasználóbarát gombokkal van felszerelve, amelyek jelentősen megkönnyítik az írást, a rajzolást és a táblagép kezelését. 14 funkcióhoz férhet hozzá, a hangerő beállításától a képernyőképek készítéséig. A választás a tiéd! Szükség esetén bármikor törölheti az írott szöveget. Az Auto-Perfection funkció is elérhető, amely automatikusan javítja a rajzokat, és tökéletes formát ad nekik.

A dobozban
Stylus
Tartalék hegy
USB-A-Lightning kábel

MárkaBaseus
NévBaseus Smooth Writing 2 Series Plug-Type Stylus
ModellP80015806211-03
Színfehér
Akkumulátor-kapacitás130 mAh
Munkaidőkb. 10,5 óra
AnyagAlumínium ötvözet + POM
Méretek9,1 x 165,2 mm
Súlykb. 17,62 g
KompatibilitásiPad

Specifikáció