Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Smooth Writing 2 Stylus LED indikátorral (fehér) (SXBC060502)

Baseus Smooth Writing 2 (fehér) kapacitív ceruza / ceruza / tollEngedje szabadjára kreativitását, és rajzoljon profiként! A Baseus ceruzával kényelmesen kezelheti iPadjét, és valódi papírhoz hasonlóan rajzolhat és írhat. A termék teljes mértékben kompatibilis a legtöbb iPaddel, és robusztus kialakításával tűnik ki. A működését személyre szabhatja –
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: SXBC060502
Raktáron: Már csak 1 darab
11 260 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Smooth Writing 2 (fehér) kapacitív ceruza / ceruza / toll
Engedje szabadjára kreativitását, és rajzoljon profiként! A Baseus ceruzával kényelmesen kezelheti iPadjét, és valódi papírhoz hasonlóan rajzolhat és írhat. A termék teljes mértékben kompatibilis a legtöbb iPaddel, és robusztus kialakításával tűnik ki. A működését személyre szabhatja – a ceruza 14 beállítási funkciót kínál. Nagyon precíz és késedelem nélkül működik, és ha észleli, a képernyő automatikusan nem reagál a kezére, így szabadon írhat és rajzolhat. A csomagban talál egy cserélhető hegyet.

Precíz teljesítmény
A Stylus kitűnik nagy pontosságával és kivételesen erős jelével – ez az arany bevonatú hegynek köszönhető. Ennek eredményeként bármilyen szögbeállításban élvezheti mozdulatainak tökéletes reprodukálását. Sőt, a táblagép automatikusan érzékeli a ceruza működését. Ekkor már nem reagál a kéz érintésére, így szabadon rajzolhat és írhat, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy valamit véletlenül átkapcsol vagy kikapcsol.

Kényelmes használat
A Baseus Smooth Writing 2 csatlakozik a Baseus APP-hoz, és akár 14 különböző beállítást kínál a gyors tablethasználathoz. Egyetlen kattintással módosíthatja a fényerőt, a hangerőt, fényképet vagy képernyőképet készíthet, és a következő oldalra navigálhat. Ha a ceruzát megfelelő szögbe állítja a táblagéphez képest, akkor kényelmesen beállíthatja a vonalak vastagságát.

Könnyű töltés
A Baseus ceruza tökéletesen helyettesíti az eredeti Apple Pencilt. Könnyedén töltheted kábellel. Egyetlen feltöltéssel akár 10 óra használatot vagy 12 hónapos készenléti időt garantál. A táblagépen megjelenő üzenet tájékoztat az érintőceruza töltési állapotáról.

Robusztus kialakítás
A termék kiváló minőségű anyagokat használ. A ceruza magját arannyal vonták be, ami stabil és megbízható működést biztosít késedelem nélkül. Tartósságával kiemelkedik, rendkívül könnyű, és kellemes tapintású, csúszásmentes anyaggal készült, ami páratlan kényelmet biztosít, így órákig szabadon használhatod. A csomagban talál egy cserélhető hegyet.

A csomagban:
Stylus toll x 1
Toll hegye x 1

GyártóBaseus
Termék számSXBC060502
Kapcsolat típusVezeték nélküli/alkalmazáson keresztül
Akkumulátor-kapacitás130 mAh
Működési idő10 óra egy töltéssel / 12 hónap készenléti módban
AnyagABS + PC
KompatibilitásiPad mini sorozat 6, Air 4, 5 és iPad Pro sorozat 0-6
Méretek165 x 9 mm
Súly13,5 g
Kompatibilitásipad (6,7,8,9,10, mini 5. mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)

Specifikáció