Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Active stylus Baseus Smooth Writing Series Stylus plug-in USB-C töltéssel (fehér)

Aktív ceruza Baseus Smooth Writing Series USB-C (fehér)A Baseus Smooth Writing Series Stylus értékes eszköz grafikusok, irodai dolgozók, diákok és egyebek számára. Kényelmes írást és rajzolást tesz lehetővé, lehetővé téve a vonalvastagság beállítását a dőlésszög változtatásával. Akár 10,5 órás üzemidővel büszkélkedhet, és közvetlenül a táblagépéről
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: P80015806211-00
Raktáron: Nincsen raktáron
10 650 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Aktív ceruza Baseus Smooth Writing Series USB-C (fehér)
A Baseus Smooth Writing Series Stylus értékes eszköz grafikusok, irodai dolgozók, diákok és egyebek számára. Kényelmes írást és rajzolást tesz lehetővé, lehetővé téve a vonalvastagság beállítását a dőlésszög változtatásával. Akár 10,5 órás üzemidővel büszkélkedhet, és közvetlenül a táblagépéről töltheti. A beépített gombok könnyű hozzáférést biztosítanak számos hasznos funkcióhoz, a Palm Rejection technológia pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihentesse a kezét a képernyőn. A készlet tartalmaz egy tartalék hegyet is.

Hosszú akkumulátor-élettartam, problémamentes töltés
Nem kell attól tartania, hogy a ceruza túl gyorsan lemerül, és megzavarja a munkát. A termék akár 10,5 órán át, készenléti állapotban pedig körülbelül 12 hónapig üzemel. Az akkumulátor töltöttségi szintjét kétféleképpen ellenőrizheti – a beépített LED-jelzők segítségével vagy a párosított eszköz képernyőjén.

Palm Rejection Technology
A Baseus ceruza használatakor a Palm Rejection technológiának köszönhetően kényelmesen pihentetheti a kezét a táblagép képernyőjén. Ne aggódjon, ha véletlenül megnyom valamit, és tönkreteszi a rajzát! Élvezze a páratlan kényelmet, és felejtse el a csuklófájdalmakat.

Állítsa be a vonalvastagságot
A vonalvastagság megváltoztatásához egyszerűen döntse meg a ceruzát a megfelelő szögben. A 90°-os szög biztosítja a legnagyobb pontosságot – ideális finom részletek rajzolásához. A 60°-os szög tökéletes az íráshoz, míg a 45°-os szög a legvastagabb vonalat kínálja, így tökéletes például színezéshez.

Továbbfejlesztett kivitelezés
Az aranyozott rézmag biztosítja az érintőceruza megbízható működését és a stabil jelátvitelt – nem kell attól tartani, hogy a termék lemarad. A ceruza hegye kiváló minőségű POM anyagból készült, amely nem csak a tartósságával nyűgöz le, de nem karcolja meg táblagépe képernyőjét. Ha szükséges, egyszerűen kicserélheti – csak csavarja le.

Sok izgalmas funkció
Az érintőceruza felhasználóbarát gombokkal van felszerelve, amelyek nagyban megkönnyítik az írást, a rajzolást és a táblagép kezelését. Akár 14 funkcióhoz férhet hozzá – a hangerő beállításától a képernyőképek készítéséig. A választás a tiéd! Szükség esetén bármikor törölheti az írott szöveget. Az Auto-Perfection funkció is elérhető, amely automatikusan javítja a rajzokat és tökéletes formát ad nekik.

A készlet tartalmazza
Stylus
Tartalék hegy
USB-A – USB-C töltőkábel

MárkaBaseus
NévBaseus Smooth Writing 2 Series Plug-Type Stylus
ModellP80015806211-00
Színfehér
Akkumulátor-kapacitás130 mAh
Elem élettartamkb. 10,5 óra
AnyagAlumínium ötvözet + POM
Méretek9,1 x 165,2 mm
Súlykb. 17,62 g
KompatibilitásiPad

Specifikáció