Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Smooth Writing Active, multifunctional stylus vezeték nélküli töltéssel USB-C fehér

Tegye könnyebbé az írást vagy rajzolást iPadjén a Baseus többfunkciós aktív ceruzával. Ez a ceruza páratlan pontosságot biztosít, és lehetővé teszi a vonalvastagság beállítását a dőlésszög megváltoztatásával. Akár 10 órás munkaidővel is büszkélkedhet, és praktikus gombokkal van felszerelve, amelyekkel kényelmesen válthat a prezentációkban vagy képe
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 510 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Tegye könnyebbé az írást vagy rajzolást iPadjén a Baseus többfunkciós aktív ceruzával. Ez a ceruza páratlan pontosságot biztosít, és lehetővé teszi a vonalvastagság beállítását a dőlésszög megváltoztatásával. Akár 10 órás munkaidővel is büszkélkedhet, és praktikus gombokkal van felszerelve, amelyekkel kényelmesen válthat a prezentációkban vagy képernyőképeket készíthet. A csomag tartalmaz egy tartalék hegyet is. Ráadásul az OTA frissítéseknek köszönhetően az érintőceruza még újabb rendszerekkel is kompatibilis.
A ceruza körülbelül 10 órás üzemidővel rendelkezik, így egész nap dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a készülék lemerülése miatt. A termék beépített mágnesekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az iPadhez való rögzítést. Ez kényelmessé teszi a vezeték nélküli töltést és az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjének ellenőrzését!
A ceruza számos gombbal van felszerelve, amelyek megkönnyítik a használatát. Segítségükkel prezentációs diákat válthat – az eszköz hatótávolsága akár 10 méter, így alkalmas konferenciákra, iskolába vagy munkahelyre. A gombokkal képernyőképeket is készíthet, beállíthatja a hangerőt és még sok mást – 15 különböző funkció közül választhat. A termék az írott szövegek törlését is lehetővé teszi, és egy Auto-Perfect funkciót kínál, amely automatikusan javítja a rajzokat.
Felejtsd el a csuklófájdalmat írás vagy rajzolás közben. A Palm Rejection technológiával kényelmesen pihentetheti kezét az iPad képernyőjén – akárcsak egy papírlapon. Ne aggódjon attól, hogy véletlenül megnyom valamit, és tönkreteszi rajzait vagy jegyzeteit! A Baseus ceruza páratlan kényelmet biztosít.
A továbbfejlesztett rézmag felelős a stabil jelátvitelért és az érintőceruza megbízható működéséért. Nem kell attól tartanod, hogy lemarad a készülék! A termék matt felületével is kitűnik, biztos fogást biztosít, és könnyen tisztán tartható. A ceruza hegye kiváló minőségű anyagokból készült és nagyon tartós. Nem karcolja meg a képernyőt, így nem kell aggódnia a sérülések miatt. Sőt, ha elhasználódik, könnyen cserélhető. A csomag egy tartalék hegyet tartalmaz.
Ez a praktikus ceruza sokoldalú, és lehetővé teszi a vonalvastagság egyszerű beállítását – egyszerűen módosítsa a dőlésszögét. A 90°-os szög biztosítja a legvékonyabb vonalat a kivételes pontosság érdekében. A 60°-os szög ideális az íráshoz, ha pedig nagyobb területet szeretnél kiszínezni, vagy érdekes vizuális hatást szeretnél elérni, válassz 45°-os szöget.

Specifikáció