Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Active stylus Smooth Writing vezeték nélküli és vezetékes töltéssel fehér

Még kényelmesebb írás és rajzolás a táblagépen? A Baseus ceruzával ez lehetséges! Ez az eszköz kivételes pontosságot biztosít, és lehetővé teszi a vonalvastagság egyszerű beállítását a megfelelő szögben történő megdöntéssel. A Palm Rejection technológiának köszönhetően kényelmesen pihentetheti a kezét a képernyőn, a mellékelt tartalék hegy pedig me
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 250 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Még kényelmesebb írás és rajzolás a táblagépen? A Baseus ceruzával ez lehetséges! Ez az eszköz kivételes pontosságot biztosít, és lehetővé teszi a vonalvastagság egyszerű beállítását a megfelelő szögben történő megdöntéssel. A Palm Rejection technológiának köszönhetően kényelmesen pihentetheti a kezét a képernyőn, a mellékelt tartalék hegy pedig meghosszabbítja a termék élettartamát. Az érintőceruza akár 10 órás üzemidővel rendelkezik, és vezeték nélkül vagy kábelen keresztül is tölthető.
A húzott vonal vastagságának beállításához egyszerűen döntse meg a ceruzát a megfelelő szögben. Ez sokoldalúvá teszi a készüléket különféle alkalmazásokhoz. Például a 45°-os szög a legvastagabb vonalat kínálja, és ideális színezéshez. A 60°-os szög alkalmas az írásra, míg a 90°-os szög biztosítja a legnagyobb pontosságot, és hasznos finom részletek rajzolásához.
A ceruzát szabadon használhatja egész nap – az akkumulátor élettartama akár 10 óra. Készenléti módban a készülék akár 12 hónapig is kibírja! Az akkumulátor töltöttségi szintjéről egy színes fényjelzőn keresztül kap tájékoztatást. Az érintőceruzát kétféleképpen is feltöltheti – vezeték nélkül iPad segítségével (ami körülbelül 3 órát vesz igénybe), vagy USB-C kábellel (ami körülbelül 19 percet vesz igénybe).
A ceruza aranyozott rézmaggal van felszerelve, amely stabil jelátvitelt és magas reakcióképességet biztosít. Így élvezheti a gördülékeny rajzolást és írást – felejtse el a késéseket! A készülék emellett nagyon könnyű és könnyen használható. A készlet tartalmaz egy tartalék hegyet – ha az előző elhasználódott, egyszerűen cserélje ki egy újra.
Ne aggódjon a fáradtság vagy a csuklófájdalom miatt. A ceruza támogatja a Palm Rejection technológiát, így rajzolás vagy írás közben kényelmesen pihentetheti a kezét a táblagép képernyőjén. Nem kell attól tartanod, hogy véletlenül bármit megnyomsz és tönkreteszed a munkádat! A Baseus segítségével páratlan használati kényelemre tesz szert.

Specifikáció