Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Jimi Home JM-GTW5N RJ45 5 az 1-ben kábeltesztelő készlet, RJ45 UTP krimpelő

Jimi Home RJ45 kábeltesztelő JM-GTW5N, 5 az 1-ben készlet.Ha Ön professzionálisan részt vesz az internetes hálózatok karbantartásában és konfigurálásában, a JM-GTW5N készlet tökéletes társ a munkájához. A készlet a következőkből áll: egy kétrészes jelellenőrző, kábellehúzó, csupaszító kés és RJ45-ös csatlakozók, mindezt egy praktikus és vonzó tokba
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: JM-GTW5N
Raktáron: Nincsen raktáron
11 440 Ft
Jimi Home
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Jimi Home RJ45 kábeltesztelő JM-GTW5N, 5 az 1-ben készlet.
Ha Ön professzionálisan részt vesz az internetes hálózatok karbantartásában és konfigurálásában, a JM-GTW5N készlet tökéletes társ a munkájához. A készlet a következőkből áll: egy kétrészes jelellenőrző, kábellehúzó, csupaszító kés és RJ45-ös csatlakozók, mindezt egy praktikus és vonzó tokban. Ez egy olyan készlet, amely lehetővé teszi, hogy a piacon elérhető legtöbb koaxiális kábellel dolgozzon.


Többfunkciós teszter
A teszternek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti az átvitt jel minőségét, így a kábel teljes hosszában tökéletes kapcsolatot biztosít. A levehető kialakításnak köszönhetően még a falba szerelt leghosszabb kábeleken is ellenőrizni fogja a csatlakozást, hogy gyorsan diagnosztizálja a csatlakozási szakadásokat. A teszter automatikusan ellenőrzi az RJ11 és RJ45 kábeleket, csak dugja be őket a megfelelő aljzatokba, és megkezdődik a jel átvitele közöttük. 2 jelátviteli sebesség áll rendelkezésre.


Tartós és többfunkciós krimpelő
Az RJ45 csatlakozók krimpelő szerszáma lehetővé teszi, hogy ne csak a dugót helyezze a kábelre, hanem lerövidítse a kábelt a kívánt hosszúságúra és eltávolítsa róla a szigetelést. Ez egy rendkívül kényelmes eszköz, amely helyet és időt takarít meg. Ezenkívül a krimper biztonsági eszközzel van felszerelve, amely nem csak a pengét, hanem a kezeit is védi a sérülésektől, és kényelmes gumi fogantyúi, amelyek megakadályozzák a véletlen kicsúszást a kezéből.


A szigetelés gyors eltávolítása
A készlet kiegészítéseként egy praktikus kés lesz a szigetelés lehúzásához és szegezéséhez. Kis mérete biztosítja, hogy mindig a zsebében maradhasson, a drótkonstrukció pedig ugyanakkor masszívvá teszi. Különböző keresztmetszetű vezetékekre illesztheti a vágót, így a szigetelést a benne lévő vezetékek sérülése nélkül távolíthatja el.


A készlet tartalma:
RJ45 és RJ11 kábeltesztelő
Krimpelő szerszám RJ45 csatlakozókhoz
Szigetelő vágó
RJ45 x20 csatlakozók
hordtáska

GyártóJimi Home
ModellJM-GW5N
Méretek:Tok 225,5x129,2x57,3 mm |
Teszter 99x98 mm |
Krimpelő 202x66 mm |
Kés 93x28 mm
Súly776 g

Specifikáció