Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus fonott hálózati kábel cat.8 Ethernet RJ45, 40Gbps, 2m (fekete)

Fonott hálózati kábel Cat.8 Baseus Ethernet RJ45, 40Gbps, 2m (fekete)A Baseus kábellel gyorsan, akár 40 Gbps sebességgel is átvihet fájlokat. Ezenkívül a megerősített kábel és a tiszta réz használata stabil jelátvitelt biztosít zavarás nélkül. Mindeközben a nylon fonott huzat növeli a termék tartósságát és megakadályozza az összegabalyodást. Ezt a
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
1 800 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fonott hálózati kábel Cat.8 Baseus Ethernet RJ45, 40Gbps, 2m (fekete)
A Baseus kábellel gyorsan, akár 40 Gbps sebességgel is átvihet fájlokat. Ezenkívül a megerősített kábel és a tiszta réz használata stabil jelátvitelt biztosít zavarás nélkül. Mindeközben a nylon fonott huzat növeli a termék tartósságát és megakadályozza az összegabalyodást. Ezt a kábelt egyszerűen csatlakoztathatja útválasztóhoz, kapcsolóhoz, modemhez vagy televízióhoz.

Nagy sebességű jelátvitel
A Baseus kábel villámgyors, akár 40 Gbps-os hálózati sebességet biztosít 2000 MHz-es frekvenciával. Ez lehetővé teszi, hogy dolgozzon, játsszon vagy nézzen filmeket anélkül, hogy aggódnia kellene a késés miatt. Ezenkívül a tiszta réz 30 AWG, alumíniumötvözet és aranyozott csatlakozók használata kiküszöböli az elektromágneses interferenciát. A nejlon fonott borítás biztosítja a tartósságot, a csatlakozókat pedig speciális pajzs védi az oxidációtól és a kopástól.

GyártóBaseus
Gyártói kódB0013320C111-03
SzínFekete
Hossz2 m
Átviteli sebességmax. 40 Gbps
Sávszélesség2000 MHz
KompatibilitásWindows, macOS, Linux

Specifikáció