Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel, 10Gbps, 1.5m (fekete)

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel 10Gbps, 1.5m (fekete)Kényelmes hozzáférés a villámgyors internethez! A Baseus hálózati kábel akár 10 Gbps sebességet is kínál, és kompatibilis az RJ45 portokkal. A kiváló minőségű anyagok garantálják az állandó, stabil átvitelt, a Plug & Play rendszer használata pedig az azonnali indítást.A teljesítmény minde
  • Saját Raktáron: Több mint 10 darab
Raktáron: Több mint 10 darab
2 300 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel 10Gbps, 1.5m (fekete)
Kényelmes hozzáférés a villámgyors internethez! A Baseus hálózati kábel akár 10 Gbps sebességet is kínál, és kompatibilis az RJ45 portokkal. A kiváló minőségű anyagok garantálják az állandó, stabil átvitelt, a Plug & Play rendszer használata pedig az azonnali indítást.


A teljesítmény mindenekelőtt
A kábel a 7-es kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy nagy átviteli sebességgel és hatékony árnyékolással rendelkezik. Sávszélessége eléri a 10 Gbps-t, az aranyozott betétekkel ellátott rézburkolat pedig csökkenti az interferenciaszintet. A kábel tökéletes lesz irodai vagy otthoni környezetben - játékhoz és mindennapi használatra.


Széleskörű kompatibilitás
A kábel RJ45 porttal rendelkező eszközökkel kompatibilis. Sőt, a Plug & Play rendszer szinte azonnali működést biztosít – közvetlenül a csatlakoztatás után. Sikeresen használhatja számítógépét, laptopját, útválasztóját, modemét, TV-jét vagy NAS-kiszolgálóját a hálózathoz.


GyártóBaseus
ModellWKJS010201
AnyagPVC
SzínFekete
Kategória7
Hossz1.5 m
Bemeneti portRJ45
Kimeneti portRJ45
Maximális átviteli sebesség10 Gbps
Sávszélesség600 MHz

Specifikáció