Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel, 1Gbps, 1.5m (fekete)

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel, 1 Gbps, 1,5 m (fekete)Böngésszen az interneten minden akadály nélkül! A Baseus Ethernet RJ45 segítségével a kapcsolat gyors és stabil lesz. Az átviteli sebesség 1000 Mbps, amivel problémamentesen bonyolíthatunk videohívásokat vagy videokonferenciákat. A kábel rendkívül rugalmas, így többféle szögben is elhelyezh
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
2 300 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Ethernet RJ45 hálózati kábel, 1 Gbps, 1,5 m (fekete)
Böngésszen az interneten minden akadály nélkül! A Baseus Ethernet RJ45 segítségével a kapcsolat gyors és stabil lesz. Az átviteli sebesség 1000 Mbps, amivel problémamentesen bonyolíthatunk videohívásokat vagy videokonferenciákat. A kábel rendkívül rugalmas, így többféle szögben is elhelyezhető. Eközben a megvastagított kábelmagok védelmet nyújtanak a nem kívánt interferencia ellen.


Gyors és problémamentes átvitel
A Baseus Ethernet RJ45 segítségével a munka még gyorsabbá válik! Lehetővé teszi 125 MB letöltését mindössze 1 másodperc alatt, akár 1000 Mbps-ig. Videokonferenciát folytathat vagy filmeket nézhet minőségromlás vagy nem kívánt interferencia nélkül, minden probléma nélkül.


Átgondolt tervezés
A kábel rendkívül rugalmas és elég lapos ahhoz, hogy szabadon tekerhessük és tárolhassuk. Az RJ45 Ethernet kopásállósággal és tartóssággal rendelkezik. A dugó rugalmas retesszel rendelkezik, amely megkönnyíti a leválasztást.


Különböző forgatókönyvek, ugyanaz a sebesség
A kábel konzisztens átvitelt biztosít számos forgatókönyv esetén. Élvezze a megszakítás nélküli internetes játékokat, biztosítson gyors és stabil átvitelt az irodában, és nézzen filmeket nem kívánt interferencia nélkül.


MárkaBaseus
NévBaseus Ethernet RJ45 hálózati kábel
Hossz1,5 m
SzínFekete
AnyagPVC
Csatorna kapacitása250 MHz
Adatátviteli sebesség1000 Mbps
Felület2x Ethernet RJ45

Specifikáció