Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods 3 BMW BMA3WMPUCA2 Carbon Double Metal Logo tok fekete

A Carbon Double Metal Logo kollekció exkluzív BMW tokját a tartósság és a dinamikus energia jellemzi. A finom anyagoknak és a stílusos részleteknek köszönhetően az ezekkel a tokkal felszerelt AirPods elegáns megjelenésű és vonzza a figyelmet. A gyártáshoz felhasznált anyag strapabíró és ellenáll az időjárási viszonyoknak, ennek köszönhetően a burko
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
9 300 Ft
BMW
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Carbon Double Metal Logo kollekció exkluzív BMW tokját a tartósság és a dinamikus energia jellemzi. A finom anyagoknak és a stílusos részleteknek köszönhetően az ezekkel a tokkal felszerelt AirPods elegáns megjelenésű és vonzza a figyelmet. A gyártáshoz felhasznált anyag strapabíró és ellenáll az időjárási viszonyoknak, ennek köszönhetően a burkolat hosszú ideig betölti védő szerepét.
A burkolat megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz, és a legjobb minőségű anyag biztosítja a hosszan tartó kifogástalan megjelenést. A burkolat oldalán egy praktikus gyűrű található, amely lehetővé teszi a tok rögzítését, pl. egy pórázra.
A házat két kis fém embléma díszíti - a bajor autóipari konszern logója és az M Performance csomag. A díszek egyben a termék eredetiségének és legmagasabb minőségének igazolása is.

Specifikáció