Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods 3 BMW BMA322SWTK Multiple Colored Lines tok fekete

A divatos tok az M Performance csomaggal felszerelt BMW járművek sportos karakterére utal. A BMW márka a luxus, a minőség, a precizitás és a tökéletesség szinonimája minden részletében. A burkolat megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz, és
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
7 600 Ft
BMW
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A divatos tok az M Performance csomaggal felszerelt BMW járművek sportos karakterére utal. A BMW márka a luxus, a minőség, a precizitás és a tökéletesség szinonimája minden részletében. A burkolat megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A tok tökéletesen illeszkedik az eredeti AirPods tokhoz, és a legjobb minőségű anyag biztosítja a hosszan tartó kifogástalan megjelenést. A burkolat oldalán egy praktikus gyűrű található, amely lehetővé teszi a tok rögzítését, pl. egy pórázra.
A tokot függőlegesen elrendezett csíkok díszítik az M csomag színében - ezek egy jól ismert autóipari konszern sportos karakterére emlékeztetnek, és felhívják a figyelmet a fejhallgatóra. A tok legmagasabb minőségének igazolása a BMW autóipari konszern emblémája, amely egyben a termék eredetiségének igazolása is.

Specifikáció