Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

AirPods 3 BMW BMA322PVTK Leather Curved Line tok fekete

A divatos tok az M Performance csomaggal felszerelt BMW járművek sportos karakterére utal. A BMW márka a luxus, a minőség, a precizitás és a tökéletesség szinonimája minden részletében. A burkolat megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A tok tökéletesen passzol az eredeti AirPods tokhoz, a legjo
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
7 700 Ft
BMW
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A divatos tok az M Performance csomaggal felszerelt BMW járművek sportos karakterére utal. A BMW márka a luxus, a minőség, a precizitás és a tökéletesség szinonimája minden részletében. A burkolat megvédi az Apple AirPods töltőállomást a felületi sérülésektől és az esetleges elvesztéstől. A tok tökéletesen passzol az eredeti AirPods tokhoz, a legjobb minőségű ökológiai bőr pedig rendkívül kellemes tapintású, és biztosítja a tok biztonságos fogását. A burkolat oldalán egy praktikus gyűrű található, amely lehetővé teszi a tok rögzítését, pl. egy pórázra.
A tokot a BMW autóipari konszern emblémája és az M Performance csomag díszíti, amely egyben a termék eredetiségét is igazolja. A ház hátsó részét az M-csomag színeiben keskeny csík díszíti - ez egyedi eleganciát ad a terméknek. Ez a csík nagyon finom, ugyanakkor a BMW termékekre jellemző egyedi elem.

Specifikáció