Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen W522 mágneses autós vezeték nélküli töltő (fekete) magsafe kompatibilis

UGREEN W522 vezeték nélküli autós töltő (fekete)Az UGREEN W522 vezeték nélküli autós töltő egyesíti a funkcionalitást, a biztonságot és a modern dizájnt. Ez nem csak egy elegáns kiegészítő minden autóhoz, hanem egy megbízható eszköz is, amely alkalmazkodik a legtöbb okostelefonhoz a piacon. A mágneses rögzítési rendszerével a W522 töltő a készülék
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 400 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása



UGREEN W522 vezeték nélküli autós töltő (fekete)
Az UGREEN W522 vezeték nélküli autós töltő egyesíti a funkcionalitást, a biztonságot és a modern dizájnt. Ez nem csak egy elegáns kiegészítő minden autóhoz, hanem egy megbízható eszköz is, amely alkalmazkodik a legtöbb okostelefonhoz a piacon. A mágneses rögzítési rendszerével a W522 töltő a készülék stabilitását biztosítja még kihívásokkal teli útviszonyok között is, sokoldalúsága pedig számos telefonmodellel kompatibilis.

Univerzális rögzítés
Az UGREEN W522 kiemelkedik univerzálisságával. Egyszerű, de hatékony kialakításának köszönhetően számos telefontípushoz illeszkedik, nem csak iPhone-okhoz, hanem más márkák telefonjaihoz is. Egyszerűen használjon egy mágnesgyűrűs tokot, hogy élvezze a vezeték nélküli töltés kényelmét. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az univerzális termékeket.

Mágneses stabilitás
Az UGREEN W522 erős mágneses vonzerővel büszkélkedhet. A készülék gondoskodik arról, hogy telefonja a helyén maradjon még göröngyös utazások vagy hirtelen fékezések során is. Ez a megbízhatóság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az útra összpontosítsanak abban a bizalomban, hogy telefonjuk biztonságban van.

Rugalmasság a használat során
Az UGREEN W522 töltő kivételes rugalmasságot kínál. A töltő tengelye körüli 360°-os elforgatásának és a szög beállításának lehetősége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beállításokat saját igényeiknek megfelelően alakítsák. Ez a funkció nagyban javítja a használhatóságot különféle vezetési körülmények között.

Szellőzőnyílás-kompatibilitás
A legtöbb autó szellőzőrácsának felszerelésével a W522 töltő ideális megoldás minden járműhöz. Az egyszerű felszerelés és eltávolítás praktikus és funkcionális eszközzé teszi, amely tökéletes azok számára, akik gyakran cserélnek autót.

Speciális biztonsági funkciók
A biztonság prioritás az UGREEN W522-ben. A készülék számos biztonsági funkciót tartalmaz, mint például a túltöltés elleni védelem, az idegen tárgyak észlelése, a rövidzárlat elleni védelem és az extrém hőmérsékletekkel szembeni ellenállás (-20-80°C). Ezek a funkciók nemcsak a készülék, hanem a telefon biztonságát is garantálják.

MárkaUGREEN
ModellW522
SzínFekete
Bemenet5V/2A, 9V/3A, 12V/3A max
KimenetQI 5/7.5/10/15W iPhone: 7.5W
Támogatott protokollQI 5/7,5/10/15W
Mágneses vonzási erő11N
Súly160g

Specifikáció