Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Halo autós telefontartó 15W vezeték nélküli töltéssel fekete (SUDD000001)

Baseus Halo autós telefontartó 15 W-os vezeték nélküli töltéssel (SUDD000001)Elektromos autó tartó beépített Qi vezeték nélküli töltővel. A tartó a szellőzőrácsra szerelhető, és úgy tervezték, hogy garantálja a rajta elhelyezett berendezések teljes biztonságát. A tartó rendkívül egyszerűen használható. Csak tedd rá a telefont, és a pofák automatiku
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: SUDD000001
Raktáron: Nincsen raktáron
14 060 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Halo autós telefontartó 15 W-os vezeték nélküli töltéssel (SUDD000001)
Elektromos autó tartó beépített Qi vezeték nélküli töltővel. A tartó a szellőzőrácsra szerelhető, és úgy tervezték, hogy garantálja a rajta elhelyezett berendezések teljes biztonságát. A tartó rendkívül egyszerűen használható. Csak tedd rá a telefont, és a pofák automatikusan záródnak a beépített közelségérzékelőnek köszönhetően. Ezenkívül a speciális, háromszög alakú kialakítás biztosítja a stabilitást vezetés közben, a nagy beállítási lehetőségek lehetővé teszik, hogy a készüléket az Ön igényeihez igazítsa, és a gumisapkáknak köszönhetően a fogantyú nem karcolja meg a rácsot.

Leírás
Márka: Baseus
Modell: BS-CM015
Fekete szín
Anyaga: ABS + PMMA + szilikon
Kompatibilis: 5,4 "-6,7" méretű készülékekkel
Port: USB-C 5V / 1A
Méretek: 75 x 115 x 115 mm

Kényelmes működés
Többé nem kell mindkét kezét levennie a kormányról, hogy a telefonját a tartójába helyezze. A Baseus készülék egy kézzel is kezelhető - helyezze az okostelefont a célhelyre, és a pofák a méreteihez igazodnak és megfeszülnek, stabilizálva azt. Válasszon függőleges vagy vízszintes pozíciót a jármű szellőzőjn – ami az Ön számára kényelmes.

Biztonság
A gyártó hőelvezető rendszert alkalmazott, hogy megvédje a készüléket a túlmelegedéstől és annak minden következményétől. Ezen túlmenően a megvalósított megoldások magas védelmet nyújtanak a rövidzárlat ellen: túlfeszültség védelem, túláram megszakító, alulfeszültség védelem, túlterhelés elleni védelem.

Specifikáció