Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus CW01 mágneses autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel fekete

Többé nem kell attól tartania, hogy okostelefonja lemerül az autós utazás során. A töltővel ellátott mágneses autós tartó lehetővé teszi a kompatibilis eszközök energiájának vezeték nélküli megújítását. 15 watt teljesítménnyel gyorsan megújítja készüléke energiáját. Szerelje fel a tartót autója hűtőrácsára, és biztonságosan töltse fel felszerelését
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
11 340 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Többé nem kell attól tartania, hogy okostelefonja lemerül az autós utazás során. A töltővel ellátott mágneses autós tartó lehetővé teszi a kompatibilis eszközök energiájának vezeték nélküli megújítását. 15 watt teljesítménnyel gyorsan megújítja készüléke energiáját. Szerelje fel a tartót autója hűtőrácsára, és biztonságosan töltse fel felszerelését. A csomagban található egy mágneses okostelefon-gyűrű is az induktív töltéshez.
Használja ki a Baseus termék adta lehetőségeket és töltse vezeték nélkül a 12/13/14 sorozat iPhone modelljeit. A 8-11-es sorozathoz viszont kell egy mágnesgyűrű (tartozék). Az N52 neodímium mágnesek erős és precíz mágneses adszorpciót garantálnak. A CW01 egy chippel van felszerelve, amely hőmérséklet-szabályozást biztosít, és automatikusan beállítja a töltés alatt álló eszköz teljesítményét. Hatékonyan és kényelmesen táplálja energiával a szükséges eszközöket.
A tartó kék háttérvilágítással rendelkezik, amely megkönnyíti a töltő megtalálását, amikor sötétedés után utazik. Ezenkívül tájékoztatja Önt az eszköz állapotáról. A készülék kompakt mérete és minimalista stílusa viszont minden felhasználó számára vonzó lesz. A terméket könnyedén felszerelheti autója hűtőrácsára (a tartó nem kompatibilis a kerek rácsokkal). Sőt, a 360°-os állíthatóság lehetővé teszi a telefon optimális elhelyezésének kiválasztását.
A Baseus termék masszív anyagokból készül, így nagy tartósság jellemzi. A tartó még hirtelen fékezéskor is stabilan tartja magát. Ütésálló és többszintű védelmet nyújt, beleértve a túlfeszültséget, túláramot, túlmelegedést, rövidzárlatot és elektromágneses mezőt.

Specifikáció