Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Tab S9+ Smart Book Cover gyári tablet tok fekete (EF-BX810PBEGWW)

Kétféle megtekintési mód, megduplázott sokoldalúságMágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesdAutomatikus ébresztés és alvó üzemmódKét megtekintési mód, megduplázott sokoldalúságFordítsd úgy a tableted, ahogy szeretnéd! Függetlenül attól, hogy álló vagy fekvő módban szeretnéd használni, az Smart Book cover megfelelő a célra. A hátlap felhajtva s
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EF-BX810PBEGWW
Raktáron: Nincsen raktáron
28 760 Ft
Samsung
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • Kétféle megtekintési mód, megduplázott sokoldalúság
  • Mágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesd
  • Automatikus ébresztés és alvó üzemmód

Két megtekintési mód, megduplázott sokoldalúság

Fordítsd úgy a tableted, ahogy szeretnéd! Függetlenül attól, hogy álló vagy fekvő módban szeretnéd használni, az Smart Book cover megfelelő a célra. A hátlap felhajtva stabil állványként szolgál, amely támogatja a függőleges és vízszintes nézetet is.

Egy fiatal lány Galaxy Tab S9+-ot használ Smart Book Coverrel, függőlegesen elhelyezve és állvánnyal megtámasztva. Mellette látható, ahogy a készüléket vízszintesen használja, hátulján egy állvánnyal.

Mágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesd

Mágneses kialakításának köszönhetően könnyedén fel- és leveheted a hátlapot, hogy személyre szabhasd készülékedet. Cseréld ki saját igényeid szerint, hogy megfeleljen mindennapi igényeidnek!

Számos Galaxy Tab S9+ tartozék elrendezése, beleértve a Book Cover Keyboard-ot, a betekintésgátló fóliát, a NotePaper Screen-t, a két Smart Book Cover-t és a Galaxy Tab S9+ mellett elhelyezett S Pen-t.

Automatikus ébresztés és alvó üzemmód

A tok azonnal felébreszti táblagéped, amint kinyitod az Smart Book Cover-t, így azonnal visszatérhetsz a feladatodhoz. Sőt, ha becsuktad a tabletet, automatikusan visszaáll alvó módba is.

Két Galaxy Tab S9+ készüléket látunk, amelyek Smart Book Coverl tokban laposan fekszenek. Az egyik készülék fedele kissé nyitva van. A másik ki van kapcsolva tetején a fedéllel.

Szín

Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis modellek

Galaxy Tab S9+

Fizikai tulajdonságok

Méret (Szé x Ma x Mé)

211.5x287x7.1 mm

 

Súly

432 g

Típus

Smart Book Cover

Specifikáció