Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Tab S9+ gyári kültéri tok fekete (EF-RX810CBEGWW)

Strapabíró és megbízhatóStabil támasztás, kényelmes fogásTartsd a közeledben, de mégis biztonságban az S Pened!Strapabíró és megbízhatóNyugodtan vidd magaddal tableted a szabadba! A strapabíró tok katonai szintű (MIL-STD 810G-516.7) szilárdsággal készült, hogy megvédje tabletedet a kisebb leesésektől és ütésektől, amikor úton vagy.Stabil támasztás,
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EF-RX810CBEGWW
Raktáron: Nincsen raktáron
25 910 Ft
Samsung
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • Strapabíró és megbízható
  • Stabil támasztás, kényelmes fogás
  • Tartsd a közeledben, de mégis biztonságban az S Pened!

Strapabíró és megbízható

Nyugodtan vidd magaddal tableted a szabadba! A strapabíró tok katonai szintű (MIL-STD 810G-516.7) szilárdsággal készült, hogy megvédje tabletedet a kisebb leesésektől és ütésektől, amikor úton vagy.

Egy bögrét tartó férfi ül egy kempingsátor előtt egy sziklás területen, és egy kültéri tokkal rendelkező Galaxy Tab S9+ készüléket néz, amely vízszintesen van elhelyezve a hátulján lévő állvánnyal.

Stabil támasztás, kényelmes fogás

A tok hátulján található beépített állvány segítségével kényelmesen, fekvő módban nézheted készülékedet. Hordozható fogantyúként is működik, biztosítva, hogy táblagéped a kezedben marad útközben is.

Egy kültéri tokkal rendelkező Galaxy Tab S9+ eszközt vízszintesen, egy állvánnyal megtámasztva láthatunk egy durva felületen a hegyekben. Mellette egy kéz látható, amely az állvány segítségével tartja a készüléket.

Tartsd S Pen-edet biztonságos és elérhető helyen!

A beágyazott S Pen tartó egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy S Pen-edet ​​a közelben és könnyen elérhető helyen tartsd.

Egy Galaxy Tab S9+ hátulnézete látható, amelyet egy kültéri tok fed, az állvánnyal ki van támasztva és mutatja az S Pen tartót.

Szín

Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis modellek

Galaxy Tab S9+

Fizikai tulajdonságok

Méret (Szé x Ma x Mé)

194.5x294.5x13.8 mm

 

Súly

332 g

Típus

Kültéri tok

Specifikáció