Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

McDodo CM-4320 autós tartó táblagéphez és telefonhoz fejtámlához

Egy autó hátsó utasaként vágyott már arra, hogy telefon- vagy táblagéptartója legyen, hogy kényelmesen nézhessen filmeket vagy játszhasson? A Mcdodo autós tartó a fejtámlához lehetővé teheti az Ön számára! Ez a kényelmes kütyü kompatibilis a 4,7-12,9"-os készülékekkel, így telefonját és tabletjét is könnyedén felszerelheti rá. A telepítése ráadásul
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
5 300 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Egy autó hátsó utasaként vágyott már arra, hogy telefon- vagy táblagéptartója legyen, hogy kényelmesen nézhessen filmeket vagy játszhasson? A Mcdodo autós tartó a fejtámlához lehetővé teheti az Ön számára! Ez a kényelmes kütyü kompatibilis a 4,7-12,9"-os készülékekkel, így telefonját és tabletjét is könnyedén felszerelheti rá. A telepítése ráadásul nem okoz gondot, hiszen nagyon gyors és egyszerű.
A Mcdodo autós tartót többféle felhasználásra tervezték. Könnyedén használhatja filmek nézésére, videók böngészésére vagy játékra. Ideális eszköz a hátsó ülésen utazók számára. Ráadásul mindkét végén speciális töltőnyílásokkal is ellátták, így bármikor szabadon megújíthatja készülékei energiáját.
A Mcdodo kütyü nem csak funkcionális és praktikus, de rendkívül kényelmes a használata is. Az alumíniumötvözet merevítővel ellátott stabil kialakításának köszönhetően közvetlen és egyszerű felszerelést garantál a fejtámla eltávolítása nélkül. A teleszkópos konzol egyedi kialakítása lehetővé teszi a távolság beállítását 57 mm-től 230 mm-ig, ami lehetővé teszi a látószög egyéni igényekhez való igazítását. További előny a konzol 360 fokos elforgathatósága, ami jelentősen növeli a használat kényelmét.
A Mcdodo autós tartó az Ön igényeihez igazodik. A kényelmet szem előtt tartva tervezték, és sokféle eszközzel kompatibilis, 4,7 és 12,9 hüvelyk közötti méretben. Az állítható fogantyú 132 és 178 mm között változtatható hosszúsággal garantálja a tartó zökkenőmentes igazodását járműve sajátosságaihoz. Sokoldalúságának köszönhetően a piacon lévő autók 99%-ára illeszkedik. Ez a Mcdodo-t a kényelem és a funkcionalitás szinonimájává teszi.

Specifikáció