Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen fejtámlára rögzíthető autós tablet/telefon tartó

Lisen táblagéptartó autós fejtámláhozGondoskodjon gyermeke vagy utasainak zavartalan szórakozásáról az autós utazások során, így Ön stressz nélkül koncentrálhat az útra. A Lisen márkájú tartó széles körben kompatibilis a 4,7” és 12,9” közötti átlójú telefonokkal és táblagépekkel. Könnyen rögzíthető a legtöbb autó fejtámlájához, 1,6”-ról 6,9”-re áll
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: YL0223030004
Raktáron: Már csak 1 darab
4 800 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lisen táblagéptartó autós fejtámlához
Gondoskodjon gyermeke vagy utasainak zavartalan szórakozásáról az autós utazások során, így Ön stressz nélkül koncentrálhat az útra. A Lisen márkájú tartó széles körben kompatibilis a 4,7” és 12,9” közötti átlójú telefonokkal és táblagépekkel. Könnyen rögzíthető a legtöbb autó fejtámlájához, 1,6”-ról 6,9”-re állítva a kar fesztávolságát, és 360 fokkal testreszabhatja a táblagép vagy a telefon helyzetét. A termék tartóssági teszteken esett át, amelyek megerősítik a kiváló minőségű konstrukciót.

Kényelmes filmnézés az autóban
Egy hosszú autóútnak nem kell kényelmetlennek lennie. A Lisen tablet tartó kényelmes eszközhasználatot és film- vagy sorozatnézést tesz lehetővé anélkül, hogy megerőltené a kezét. A termék lehetővé teszi a telefon vagy táblagép helyzetének 360 fokos beállítását is, kiváló láthatóságot biztosítva a néző számára.

Széleskörű kompatibilitás
A Lisen tartó felszerelése sima és problémamentes. Az 1,6” és 6,9” közötti állítható karfesztávnak köszönhetően szinte bármilyen fejtámlára könnyedén rögzítheti. Ez a tartozék jól működik a 4,7” és 12,9” közötti átlójú eszközökkel.

Megbízható stabilitás
A durva utak és a hirtelen megállások nem jelentenek kihívást a Lisen tartó számára. Tartós fém klipsszel van felszerelve, amely minden helyzetben stabilitást biztosít. Az ilyen erős anyagok használata a termék hosszú élettartamát is jelenti. Ezenkívül sikeresen átment a tartóssági, stabilitási és biztonsági teszteken, és megkapta a CE, RoHS és FC tanúsítványt.

GyártóLisen
ModellYL0223030004
Kompatibilitás4,7” és 12,9” közötti átlós eszközök és 1,6” és 6,9” közötti fejtámlák

Specifikáció