Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen fejtámlára rögzíthető állítható autós tablet tartó

Lisen állítható táblagép tartó autós fejtámláhozMost már gyermeke kényelmesen nézheti kedvenc rajzfilmjeit utazás közben. A Lisen tartó legfeljebb 12,9"-es képernyőmérettel rendelkező táblagépekhez illeszkedik, és állítható karhosszúságú funkciót kínál. Robusztus kialakítása és nagy teherbírása, így nem kell attól tartania, hogy megsérül a készülék
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: YL0223050005
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lisen állítható táblagép tartó autós fejtámlához
Most már gyermeke kényelmesen nézheti kedvenc rajzfilmjeit utazás közben. A Lisen tartó legfeljebb 12,9"-es képernyőmérettel rendelkező táblagépekhez illeszkedik, és állítható karhosszúságú funkciót kínál. Robusztus kialakítása és nagy teherbírása, így nem kell attól tartania, hogy megsérül a készülék.

Állíthatóság
Állítsa be a fogantyú helyzetét gyermeke igényei szerint. Beállíthatja a fogantyú karjának hosszát, így gyermeke könnyedén bekapcsolhatja kedvenc rajzfilmjét. Ráadásul az átgondolt kialakítás azt jelenti, hogy egyszerre többen is kényelmesen használhatják – elég a fogantyúkart balra mozgatni.

Átgondolt, strapabíró kivitel
A tartót összecsukható kialakítása jellemzi, így nem fog sok helyet foglalni az autóban. Ezenkívül a robusztus anyagok használata akár 5 kg-os teherbírást biztosít – biztos lehet benne, hogy a tablet nem esik ki és nem sérül meg. Ezenkívül garantálja a stabilitást és a zavartalan működést.

GyártóLisen
ModellYL0223050005
IllikTablet akár 12,9 hüvelykes képátlóval
Terhelhetőség5 kg-ig

Specifikáció