Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Mcdodo CH-2340 mágneses autós telefontartó és vezeték nélküli töltő szellőzőre átlátszó

Autó mágneses vezeték nélküli töltő Mcdodo CH-2340 (átlátszó)Mostantól kényelmesen töltheti telefonját utazás közben, és kéznél tarthatja vezetés közben. A Mcdodo CH-2340 autós vezeték nélküli töltő akár 15 W-os kimeneti teljesítményt is kínál, és 19 nagy szilárdságú mágnessel van felszerelve, amelyek stabilitást és biztonságot nyújtanak a rajta el
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: CH-2340
Raktáron: Már csak 1 darab
13 210 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Autó mágneses vezeték nélküli töltő Mcdodo CH-2340 (átlátszó)
Mostantól kényelmesen töltheti telefonját utazás közben, és kéznél tarthatja vezetés közben. A Mcdodo CH-2340 autós vezeték nélküli töltő akár 15 W-os kimeneti teljesítményt is kínál, és 19 nagy szilárdságú mágnessel van felszerelve, amelyek stabilitást és biztonságot nyújtanak a rajta elhelyezett okostelefonnak. A termék emellett rendkívül tartós és stílusos dizájnnal rendelkezik, átlátszó edzett üvegelemekkel és LED-es világítással, amely jelzi a töltési állapotot, így eredeti és modern karaktert ad.

Az Ön okostelefonjához tervezve
A töltő kompatibilis a 12-15 sorozatú iPhone készülékekkel, és akár 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W kimeneti teljesítménnyel is töltheti őket. A 19 kiváló minőségű mágnes stabilitást biztosít okostelefonja számára – még a sebességfokozások vagy hirtelen megállások sem jelentenek problémát. Nem kell attól tartanod, hogy készüléked leesik és megsérül! Sőt, a beépített gömbcsukló lehetővé teszi a telefon helyzetének szabad beállítását – könnyedén beállíthatja függőlegesen vagy vízszintesen. Megjegyzés: A legjobb töltési eredmény elérése érdekében ajánlott kompatibilis mágneses tokot használni.

Továbbfejlesztett konstrukció
A töltő kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, amely tartósságot és sérülésállóságot biztosít. A CH-2340 modell túlfeszültség, rövidzárlat, túlmelegedés és egyebek ellen is védett. A nagy sűrűségű tisztaréz tekercs nagyobb töltési hatékonyságot biztosít, a rejtett csúszásgátló csík pedig emellett védi a telefont a leeséstől. Ezenkívül a speciálisan kialakított talpas klip lehetővé teszi a töltő könnyű és stabil rögzítését a szellőzőrácsra, a hátul lévő további nyílások pedig jobb hőelvezetést biztosítanak.

A dobozban:
Töltő
USB-C-USB-C kábel (1 m)

MárkaMcdodo
ModellCH-2340
SzínSzürke / átlátszó
Bemenet5V - 3A, 9V - 3A
Kimenet5W / 7,5W / 10W / 15W
Támogatott szabványokPD 2.0, PD 3.0, QC 2.0, QC 3.0
FelületUSB-C
AnyagAlumínium ötvözet + edzett üveg + nylon

Specifikáció