Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO SEW5359 hálózati elosztó 5 AC aljzattal, 3x USB, vezetél nélküli töltéssel, 2m fehér kábelrendező dobozzal

Az LDNIO SEW5359 elosztó 5 AC aljzattal és 3 USB porttal rendelkezik. Lehetővé teszi a PD 20W és QC3.0 protokollok szerinti gyorstöltést, emellett 15W-os induktív töltési funkciót is kínál. Kiváló minőségű PC anyagból készült, 850°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek, átgondolt kialakításának köszönhetően rendben tartja a munkahelyet és nem jelent veszél
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
19 060 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az LDNIO SEW5359 elosztó 5 AC aljzattal és 3 USB porttal rendelkezik. Lehetővé teszi a PD 20W és QC3.0 protokollok szerinti gyorstöltést, emellett 15W-os induktív töltési funkciót is kínál. Kiváló minőségű PC anyagból készült, 850°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek, átgondolt kialakításának köszönhetően rendben tartja a munkahelyet és nem jelent veszélyt a gyerekekre.Az elosztónak öt európai váltóáramú aljzatok, egy USB-C port és két USB-A port található, így akár több eszköz áramellátását is megújíthatod egyszerre. A termék lehetővé teszi a PD 20W és QC3.0 protokollok szerinti töltést, emellett 15W-os induktív töltési funkciót is kínál – csak helyezze készülékét a szalag felső panelére.
Az elosztót kompakt kialakítása jellemzi, a minimalista dizájn pedig beleolvad a modern belső terekbe. Sőt, ennek köszönhetően gondoskodni fog a rendről munkahelyén vagy otthoni irodájában. Az alján található lyukak hatékony hőelvezetést garantálnak, a kábelfurat pedig kényelmes helyzetváltoztatást tesz lehetővé.

így is ismerheti: hálózati elosztó usb-s, usb porttal hálózati elosztó, hálózati elosztós usb-c porttal

Specifikáció