Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Gosund P1 intelligens hálózati elosztó, 3x aljzat, 3x USB 3A (15W)

Intelligens elosztóA Gosund elosztó 3 db 15W (5V, 3A) kimeneti teljesítményű USB-aljzatból és 3 szabványos aljzatból áll, minden bemenet integrált túlfeszültség-védelemmel rendelkezik. A 15 W-os teljesítmény lehetővé teszi okostelefonok, táblagépek és egyéb eszközök gyors töltését. Az elosztó kapcsolós, de okostelefonos alkalmazással is vezérelhető
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
12 160 Ft
Gosund
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Intelligens elosztó

A Gosund elosztó 3 db 15W (5V, 3A) kimeneti teljesítményű USB-aljzatból és 3 szabványos aljzatból áll, minden bemenet integrált túlfeszültség-védelemmel rendelkezik. A 15 W-os teljesítmény lehetővé teszi okostelefonok, táblagépek és egyéb eszközök gyors töltését. Az elosztó kapcsolós, de okostelefonos alkalmazással is vezérelhető. Ez lehetővé teszi az egyes aljzatok vagy az összes egyszerre történő be- és kikapcsolását, ha szükséges. A készülék csak a 2,4G sávot támogatja, ezért vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a birtokában lévő router támogatja az adott frekvenciát.

Intelligens menetrendek

Az alkalmazás lehetővé teszi intelligens ütemezések létrehozását. Ez számos lehetőséget kínál saját otthonának irányítására. Ki- és bekapcsolhatja a lámpákat, ventilátorokat és egyéb eszközöket, míg az intelligens időzítő lehetővé teszi az eszközök meghatározott idő elteltével történő kikapcsolását. Minden aljzat egyedileg vezérelhető. Létrehozhat egy olyan eszközcsoportot is, amelyet egyszerre fog vezérelni.

Leírás:
Gyártó Gosund
Modell P1
Csatlakozó európai
Méretek 6,5/4/26 cm
Feszültség 230V
Maximális áramerősség 15A
Maximális teljesítmény 3680 W
Csatlakozási lehetőség WiFi (2,4 GHz)
Mérési pontosság 0,1 kWh
Gosund/Smart Life alkalmazás (Tuya App)
Biztonsági mód WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)

Specifikáció