Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Belkin hálózati elosztó, hosszabbító 4x aljzat, 2x USB 2.4A - 2m túlfeszültség elleni védelemmel (BSV401vf2M) fekete/fehér

NÉGY KIMENETES TÚLfeszültség-VÉDELEM KÉT USB PORTTALA két USB-porttal rendelkező Belkin 4-kimenetes túlfeszültség-védelme óvja elektronikus eszközeit a veszélyes túlfeszültségektől. Egyszerűen csatlakoztassa bármely AC fali aljzathoz, és csatlakoztasson akár négy váltóáramú és két USB-eszközt, hogy megvédje őket a túlfeszültségtől, villámcsapástól
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: BSV401vf2M
Raktáron: Már csak 1 darab
14 240 Ft
Belkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

NÉGY KIMENETES TÚLfeszültség-VÉDELEM KÉT USB PORTTAL
A két USB-porttal rendelkező Belkin 4-kimenetes túlfeszültség-védelme óvja elektronikus eszközeit a veszélyes túlfeszültségektől. Egyszerűen csatlakoztassa bármely AC fali aljzathoz, és csatlakoztasson akár négy váltóáramú és két USB-eszközt, hogy megvédje őket a túlfeszültségtől, villámcsapástól és a váltakozó áramú veszélytől. Ideális laptopokhoz, asztali számítógépekhez, nyomtatókhoz, útválasztókhoz és egyéb otthoni irodai eszközökhöz, a Belkin Surge Protection Strip kiváló minőségű áramkörökből és prémium nedvszívó anyagokból készül az elektronika és az adatok védelme érdekében.

Figyelem: A túlfeszültségvédők belsejében lévő védőelemek elnyelik a túlfeszültség-csúcsokat, hogy megvédjék a csatlakoztatott eszközöket, ami azt jelenti, hogy azok idővel elhasználódnak. Cserélje ki őket 3 évente, vagy közvetlenül minden túlfeszültség-csúszás után, például zivatar vagy áramszünet után, mert a túlfeszültség-védők gyorsabban romlanak, ha nagy intenzitású eseményeknek vannak kitéve. Rendszeresen ellenőrizze a túlfeszültségvédő burkolatát és a kábelt, hogy nincsenek-e rajta kopás vagy hőterhelés jelei. Cserélje ki a lejárt túlfeszültség-védőt egy újra a hasznos élettartama végén.

KÉT 2,4 AMP-ES USB PORT A TÖLTÉSHEZ
Töltse fel gyorsan hordozható eszközeit, miközben megóvja őket a sérülésektől és az adatvesztéstől a két integrált USB-portnak köszönhetően. Ideális okostelefonokhoz, táblagépekhez, ezek az USB-portok 2,4 amperrel* töltenek, gyorsabb töltési időt kínálva, mint a hagyományos USB-portok, és további védelmet nyújtanak.

TÚLÁLLÍTÁSVÉDELEM AKÁR 525 JOULE-IG
Ez az elosztó 525 joule-ig terjed, és az otthoni irodai elektronikát védi a káros feszültségingadozásoktól, túlfeszültségektől és energiacsúcsoktól. A túlméretezett fém-oxid varisztorok (MOV) elnyelik a felesleges elektromosságot, és hőként bocsátják ki. Az üvegszálas MOV burkolatok szintén segítenek megfékezni vagy elfojtani a tüzet, ha egy nagy túlfeszültség hatására a MOV-ok meggyulladnak.

2 MÉTERES TÁPKÁBEL
A 2 méteres tápkábelnek köszönhetően óvja csatlakoztatott eszközeit, miközben távol tartja a Belkin elosztót az útból. A nagy teherbírású kialakítás segít megvédeni a kábelt a sérülésektől, és biztosítja az eszközök optimális áramellátását.

*Tápellátású USB-kimenet: 5V/2,4A maximum kombinált. Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Apple eszközök lassabban töltenek USB-porton, portonként maximum 5 W

Specifikáció