Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Jellico W6 autós telefontartó vezeték nélküli töltéssel 15W szellőzőnyílásra fekete

JELLICO W6 autós tartó 15 W-os, fekete színű vezeték nélküli töltéssel a szellőzőnyíláshoz egy modern megoldás azoknak az autósoknak, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást utazás közben. Ez a tartó nemcsak stabil helyet kínál a telefon elhelyezéséhez, hanem gyors vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz 15 W-os teljesítménnyel.Masszív fel
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
6 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

JELLICO W6 autós tartó 15 W-os, fekete színű vezeték nélküli töltéssel a szellőzőnyíláshoz egy modern megoldás azoknak az autósoknak, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást utazás közben. Ez a tartó nemcsak stabil helyet kínál a telefon elhelyezéséhez, hanem gyors vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz 15 W-os teljesítménnyel.
Masszív felépítésének és intelligens kialakításának köszönhetően a JELLICO W6 tartó biztonságos és stabil tartást biztosít a telefonban, még egyenetlen utakon is. A fekete színnek köszönhetően a fogantyú tökéletesen illeszkedik a legtöbb autó belsejébe, eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz.
A 15 W-os vezeték nélküli töltés garantálja a gyors és hatékony töltést, lehetővé téve, hogy telefonját hosszú utakon is teljesen feltöltve tartsa. A szellőzőnyílásra történő egyszerű felszerelés megkönnyíti a tartó felszerelését, és nem igényel nehézkes összeszerelést.
A JELLICO W6 autós tartó vezeték nélküli töltéssel 15W Black a kényelem, a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja, amely még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az autós utazásokat.

Specifikáció