Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Havit GK58B asztali gaming, gamer USB mikrofon

Havit GK58B játékmikrofonBeszélgess más játékosokkal egy online játékban, rögzíts podcastokat, streamelj vagy készíts YouTube-videókat. A Havit GK58B többirányú játékmikrofon tökéletesen felveszi a hangokat, az állítható kialakítás pedig megkönnyíti az igényekhez való igazítást. A készülék támogatja a plug&play funkciót, és színes háttérvilágít
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: GK58B
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
havit
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Havit GK58B játékmikrofon
Beszélgess más játékosokkal egy online játékban, rögzíts podcastokat, streamelj vagy készíts YouTube-videókat. A Havit GK58B többirányú játékmikrofon tökéletesen felveszi a hangokat, az állítható kialakítás pedig megkönnyíti az igényekhez való igazítást. A készülék támogatja a plug&play funkciót, és színes háttérvilágítással rendelkezik az egyedi érintés érdekében.

Kiváló hangminőség
A Havit segítségével biztos lehet benne, hogy mindenki tökéletesen hallja Önt. A GK58B többirányú mikrofon megbízhatóan rögzíti az Ön hangját, és kristálytiszta, éles, természetes hangzást garantál. Csevegj szabadon barátaiddal a Discordon, rögzítsd a következő podcast epizódot, vagy tervezd meg a következő játék taktikáját!

Állítható kivitel
Állítsa be a mikrofont úgy, hogy kényelmes legyen az Ön számára, és optimálisan rögzítse a hangját. A GK58B állítható kialakítása a legkülönfélébb felhasználói elvárásoknak is megfelel. Szabja testre igényeinek megfelelően, és nyugodtan rögzítsen YouTube-videót, vagy játssza le a következő párbajt!

MárkaHavit
ModellGK58B
Érzékenység-36±3dB
Impedancia2,2 KΩ
Frekvenciaválasz30Hz-16kHz
Működési áram90mA
IrányítottságMindenirányú
Mikrofon6x5 mm
Kábelhosszúság1,5 m
CsatlakozásUSB

Specifikáció