Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Havit GK52 RGB asztali gaming, gamer mikrofon RGB

RGB gamer mikrofon Havit GK52A Havit GK52 mikrofon tökéletes választás streamerekhez és még sok máshoz. Megbízhatóan rögzíti a hangját, miközben kiküszöböli a háttérinterferenciát. 48 kHz/16 bites hangfelbontásával kiváló felvételi minőséget tesz lehetővé, a beépített tekerőgomb pedig megkönnyíti a hangerő beállítását. Az RGB háttérvilágítás játékj
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: GK52
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
havit
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

RGB gamer mikrofon Havit GK52
A Havit GK52 mikrofon tökéletes választás streamerekhez és még sok máshoz. Megbízhatóan rögzíti a hangját, miközben kiküszöböli a háttérinterferenciát. 48 kHz/16 bites hangfelbontásával kiváló felvételi minőséget tesz lehetővé, a beépített tekerőgomb pedig megkönnyíti a hangerő beállítását. Az RGB háttérvilágítás játékjelleget kölcsönöz neki, egyedi hangulatot teremtve a játékmenetek vagy élő adások során.

Tiszta hang, nincs interferencia
A Havit GK52 mikrofon az elülső hang rögzítésére összpontosít, miközben minimalizálja a más irányokból érkező interferenciát. Ez biztosítja, hogy hangja tiszta és határozott marad, függetlenül a környezettől. A készülék tökéletes élő közvetítéshez, énekléshez vagy online játékokhoz.

Kiváló minőségű felvételek
A 48 kHz/16 bites hangfelbontás a Havit GK52 mikrofon másik előnye. Kiváló minőségű hangrögzítést tesz lehetővé, ami elengedhetetlen a professzionális hangeffektusok eléréséhez. Biztos lehet benne, hogy felvételei kiválóan szólnak, és még a legigényesebb hallgatókat is kielégítik.

Dinamikus RGB háttérvilágítás
A Havit mikrofont a játékosok szem előtt tartásával tervezték. Dinamikus RGB háttérvilágítással van felszerelve, amely egyedi karaktert kölcsönöz neki, különleges hangulatot teremtve a szobájában. A játékélményei most még magával ragadóbbak lesznek!

GyártóHavit
ModellGK52
SzínFekete
Frekvenciaválasz100-18000 Hz
Jel-zaj arány≥88 dB
HáttérvilágításIgen, RGB
Üzemi feszültség5V
Üzemi áram≤100 mA
TápegységUSB-C
AnyagMűanyag
Méretek95 x 95 x 169 mm
Súly216 g

Specifikáció