Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ESR tok/tartó Apple Pen 1st/2nd gen fekete

Ez a praktikus és stílusos kiegészítő védelmet nyújt, és lehetővé teszi a ceruza biztonságos tárolását és szállítását. A termék kompatibilis az Apple Pencil 1. és 2. generációs ceruzával. Rendkívül vékony, könnyen tisztítható és rendkívül kényelmes a használata.Kifejezetten az Apple Pencilhez készült, így biztonságot nyújt a toll megkarcolódása vag
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
ESR
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ez a praktikus és stílusos kiegészítő védelmet nyújt, és lehetővé teszi a ceruza biztonságos tárolását és szállítását. A termék kompatibilis az Apple Pencil 1. és 2. generációs ceruzával. Rendkívül vékony, könnyen tisztítható és rendkívül kényelmes a használata.
Kifejezetten az Apple Pencilhez készült, így biztonságot nyújt a toll megkarcolódása vagy elvesztése ellen. A rugalmas anyag lehetővé teszi a ceruza egyszerű és gyors behelyezését és eltávolítását. Sőt, szállítás közben is szilárdan a helyén tartja. Felejtsd el a toll őrült keresését! Az ESR tokkal mindig ugyanott találja!
A teljes kényelem érdekében a tok minimalista kialakítású. Rendkívül könnyű és mindössze 3 mm vastag, így nem feltűnő, ha az iPadre helyezi.
Hogyan kell használni a tokot? Felületét a legmodernebb újrafelhasználható ragasztóval vonták be, ami azt jelenti, hogy bárhol felragaszthatja iPadjén. Ha alkalmatlannak találja a helyet, semmi sem akadályozza meg, hogy megváltoztassa. A ragasztó nem hagy csúnya nyomokat.

Specifikáció