Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ESR Apple Pen 2nd gen tok fekete

Ez a praktikus és stílusos kiegészítő védelmet nyújt, és lehetővé teszi a ceruza biztonságos tárolását és szállítását. A termék kompatibilis az Apple Pencil 2. generációval. Rendkívül könnyű, puha és kellemes tapintású.Kifejezetten az Apple Pencilhez készült, így biztonságot nyújt a toll megkarcolódása vagy elvesztése ellen. A rugalmas anyag és a k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
ESR
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ez a praktikus és stílusos kiegészítő védelmet nyújt, és lehetővé teszi a ceruza biztonságos tárolását és szállítását. A termék kompatibilis az Apple Pencil 2. generációval. Rendkívül könnyű, puha és kellemes tapintású.
Kifejezetten az Apple Pencilhez készült, így biztonságot nyújt a toll megkarcolódása vagy elvesztése ellen. A rugalmas anyag és a kétrészes kialakítás lehetővé teszi a ceruza egyszerű és gyors behelyezését és eltávolítását. Sőt, a precíz kivágások segítségével könnyen hozzáférhet a gomb funkcióhoz, és felfedheti az eredeti Apple logót.
A teljes kényelem érdekében a tok minimalista kialakítású. Kivételesen könnyű és vékony, ami azt jelenti, hogy nem zavarja a vezeték nélküli töltést, és biztosítja, hogy a ceruza a helyén maradjon, amikor a mágneses tartóba helyezi.
A tok puha szilikonból készült, amely kellemes tapintásúvá teszi, és kényelmes és biztos fogást biztosít a ceruza használatakor. Mi több, rendkívül könnyen tisztítható, és elegáns kialakítású.

Specifikáció