Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

CarlinKit (2Air) vezeték nélküli adapter Apple CarPlay és Android Auto

Magyar nyelvű használati útmutatóCarlinkit 2AIR vezeték nélküli adapterSokat utazol? Tedd utazásodat még élvezetesebbé, és szereld fel magad a Carlinkit 2AIR vezeték nélküli adapterrel! Android Auto és CarPlay rendszerrel rendelkező autókhoz tervezték. Segítségével könnyedén csatlakozhat járművéhez! A 2AIR széleskörű kompatibilitásról tesz tanúbizo
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
27 340 Ft
CarlinKit
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása



Carlinkit 2AIR vezeték nélküli adapter
Sokat utazol? Tedd utazásodat még élvezetesebbé, és szereld fel magad a Carlinkit 2AIR vezeték nélküli adapterrel! Android Auto és CarPlay rendszerrel rendelkező autókhoz tervezték. Segítségével könnyedén csatlakozhat járművéhez! A 2AIR széleskörű kompatibilitásról tesz tanúbizonyságot – iOS és Android eszközökön egyaránt használható. Ráadásul nagyon kényelmes lesz a használata, hiszen plug&play technológiát használ, és kis mérete is kitűnik, így minden autó belsejébe illeszkedik. Biztosítson jobb vezetési kényelmet!

Vezeték nélküli vezérlés
A Carlinkit 2AIR egy autós adapter az Android Auto és a CarPlay számára. Segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat vezeték nélkül járművéhez, jobb vezetési élményt nyújtva Önnek! Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja egy USB-porthoz. Kompatibilis az olyan hangsegédekkel is, mint a Siri és a Google. Ráadásul plug&play technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nincs szükség további meghajtókra az eszköz működéséhez. Ezenkívül az automatikus újracsatlakozást mutatja. Mit is jelent ez? Amikor legközelebb beülsz az autóba, a 2AIR automatikusan csatlakozik okostelefonodhoz, és nem kell újra párosítással vesztegetned az időt!

Könnyen kezelhető
A Carlinkit készülék nem csak funkcionális, hanem könnyen használható is. Lehetővé teszi a vezérlést az OEM gombbal, a kormányon lévő gombokkal, vagy érintéssel, a kezelőpanelnek köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy úgy irányítsa járművét, ahogyan azt a legjobban szereti! A mai naptól egyszerűen bekapcsolhatja a zenét, a navigációt vagy kezdeményezhet hívást. Ezen a készüléken ráadásul online frissítések is elérhetők, amelyeket egyetlen kattintással végrehajthat! Ráadásul kis méretének (76 × 43 × 12,3 mm) köszönhetően bármilyen jármű belsejébe tökéletesen illeszkedik.

Széleskörű kompatibilitás
A 2AIR széles körű kompatibilitást mutat. Jól működik iPhone 6 vagy újabb, iOS 10 vagy újabb rendszert futtató eszközökkel, valamint Android 11.0 és újabb verziókkal. Ennek eredményeként már semmi sem korlátozhat! Ezenkívül ez az adapter 2,4G 5G átvitelt használ, ami kevésbé érzékeny az interferenciára, és gyorsabb kapcsolatot mutat a mobiltelefonokkal." A jobb vizuális élmény érdekében a Carlinkit logó színét a zenei alkalmazás színeinek megfelelően változtatja.

A csomagban:
vezeték nélküli adapter
USB-A – USB-C kábel
USB-C-USB-C kábel
használati utasítás

GyártóCarlinkit
ModellCPC200-2AIR
Wi-Fi modulBCM8335
MFI3959/MFI 3989
Bemeneti teljesítmény5V±0,2V 1,0A
Kimeneti teljesítményDC 5V±0,2V 1,0A
Energiafelhasználás0,75 W
WiFi frekvencia5150-5250 MHz, 5725-5850 MHz / 2412-2472 MHz
Bluetooth verzió4.1
AnyagABS PC
KompatibilitásiPhone 6 vagy újabb, iOS 10 vagy újabb; Android 11.0 vagy újabb
PortokLED lámpa, Type-C anya port, USB anya port
Méretek76 × 43 × 12,3 mm
Súly0,029 kg

Specifikáció