Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

CarlinKit 4.0 CP2A vezeték nélküli adapter Apple CarPlay és Android Auto kék

Új modell Apple CarPlay és Andorid Auto támogatásávalMűködik a legtöbb olyan autóval, amelyen gyárilag Wired CarPlay van felszerelve.A Carlinkit 4.0 CP2A az eszköz legújabb verziója (2022. június), amely lehetővé teszi az Apple Carplay és az Andorid Auto vezeték nélküli használatát az autóban. A 4.0-s verzió a piacon elérhető autómod
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: CP2A
Raktáron: Nincsen raktáron
21 710 Ft
CarlinKit
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Új modell Apple CarPlay és Andorid Auto támogatásával

Működik a legtöbb olyan autóval, amelyen gyárilag Wired CarPlay van felszerelve.

A Carlinkit 4.0 CP2A az eszköz legújabb verziója (2022. június), amely lehetővé teszi az Apple Carplay és az Andorid Auto vezeték nélküli használatát az autóban. A 4.0-s verzió a piacon elérhető autómodellek és audiorendszerek 99%-át támogatja. Csak csatlakoztatnia kell az eszközt az autóhoz az USB-aljzathoz, és konfigurálnia kell. Az autó következő indításakor az Apple CarPlay vagy az Android Auto automatikusan elindul.

Gyorsabb indítás

Csatlakozás automatikusan és hibamentesen! Csak indítsa el a járművet, és a Carlinkit 4.0 adapter már csatlakoztatva van. Az első beállítás nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa, és válassza ki a Bluetooth-beállításokat iPhone vagy Android készülékén, és kész. A kezdeti csatlakozást követően a Carlinkit 4.0 adapter automatikusan és hibátlanul csatlakozik, mindössze annyit kell tennie, hogy magánál van a telefonja.

A termék jellemzői

A Carlinkit 4.0 az eredetileg vezetékes CarPlay funkcióval felszerelt autókhoz alkalmas. A jelet az autó USB interfészén keresztül továbbítja olyan funkciók megvalósításához, mint a vezeték nélküli CarPlay vagy az Android Auto, a kábelkapcsolat megváltoztatása és a kapcsolat javítása, valamint számos alkalmazást szinkronizál a mobiltelefonon, mint például a Janosik, Waze map, Yandex, Spotify, Tidal, VOX stb. a zene szinkronizálva van az autóval, hogy a felhasználók kellemes utazásban részesüljenek.

A termék jellemzői

Egyszerű és könnyen használható, nincs telepítés, nincs alkalmazás, csak csatlakoztassa az eszközt az autó eredeti USB interfészéhez.

Nagyobb kompatibilitást, magas kompatibilitást a CarlinKit gyártó több éves munkája után értek el. Most az adapter kompatibilis a legtöbb autómodellel.

CARLINKIT 4 adapter Apple CarPlay és Android Auto Model 4.0 - CP2A

Műszaki adatok:

  • Modell: CPC200-CP2A Carlinkit 4.0
  • Szín: sötétkék
  • Méretek: 80 x 46 x 12 mm
  • Előre vezetékes CarPlay és iPhone iOS 10.0 vagy újabb / Android telefon szükséges
  • A készletben: USB - USB-C és USC-C - USB-C kábellel ellátott eszköz
  • Processzor: Atmel AT91SAM9260
  • Vezeték nélküli modul: Realtek 8822BS / Broadcom 4354S
  • MFI: MFI 3959 / MFI 3989
  • Áramfelvétel: 5V ± 0.2V ⎓ 1.0A
  • Kimeneti teljesítmény: DC 5V ± 0,2V ⎓ 1,0A
  • A termék energiafogyasztása: 0,8W
  • Vezeték nélküli kapcsolat: WIFI 2.4 / 5 GHz és Bluetooth 5.0

Online frissítés elérhető

Csatlakoztassa a készüléket az autó USB-csatlakozójához.

Csatlakoztassa a telefont a Carlinkit WiFi hálózati jelszóhoz: 12345678

Miután a telefon csatlakozott egy Wi-Fi hálózathoz. Nyisson meg egy webböngészőt a telefonján, majd írja be a 192.168.50.2 vagy 192.168.50.23 Frissítések keresése és frissítése kódot.

MEGJEGYZÉS: Ha a termék megfelelően működik, nincs szükség az eszköz frissítésére. A frissítés nem szakítható meg, amíg a letöltés folyamatban van, vagy mielőtt befejeződött volna. Ez maradandó károsodást okozhat a készülékben.

Specifikáció