Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Stylus cserélhető hegyek Apple Pencil 1/2 (2db)

Csere hegyek Baseus Stylus Apple Pencilhez (2 db)Ha Ön Apple Pencil tulajdonos, és észrevette, hogy a ceruza cserehegyeit használhatja, akkor jó helyen jár. A modell terméke kompatibilis ezzel a készülékkel. Kiváló minőségű szilikonból készült, amely használat közben szinte semmilyen hangot nem ad ki, így élvezheti majd a csendet. Ezenkívül a hegye
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: SXBC010002
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Csere hegyek Baseus Stylus Apple Pencilhez (2 db)
Ha Ön Apple Pencil tulajdonos, és észrevette, hogy a ceruza cserehegyeit használhatja, akkor jó helyen jár. A modell terméke kompatibilis ezzel a készülékkel. Kiváló minőségű szilikonból készült, amely használat közben szinte semmilyen hangot nem ad ki, így élvezheti majd a csendet. Ezenkívül a hegyek pontosságot biztosítanak, és nagyon kényelmes használatot biztosítanak.

Pontosság
A termék még egyszerűbbé teszi az Apple Pencil használatát. Ezek a cserélhető hegyek javítják a gépelési pontosságot. Amikor dolgozik vele, csendes marad, mivel használata gyakorlatilag nem ad ki hangot. Ez a gyártásukhoz használt kiváló minőségű szilikonnak köszönhető.

Kompatibilitás
Ha már erősen elhasználódott az Apple Pencil, akkor nem baj, ennek a modellnek a cserélhető hegyei is beleférnek. Lehetővé teszik a készülék további használatát. Tehát ha Ön Apple Pencil tulajdonos, ez a termék hasznos lehet az Ön számára.

Kényelem
A cserélhető tollhegyek használata nagyon egyszerű. A termékkel való munka megkezdéséhez egyszerűen helyezze a terméket az Apple Pencilre, és már kész is. Ugyanolyan egyszerű a letöltés. Csak nyomja meg megfelelően a cserélhető hegyet, és vegye le.

MárkaBaseus
ModellSXBC010002
AnyagSzilikon
KompatibilitásApple Pencil 1/2

Specifikáció