Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ainope autós telefontartó CD meghajtóba, nyílásba (fekete)

Ainope autós CD foglalatba helyezhető tartó (fekete)Az Ainope tartó biztonságosan tartja a telefont vezetés közben. Vastagabb szilikonból és nagy súrlódású anyagokból készült, amelyek minimalizálják a készülék elcsúszásának kockázatát. A maximális szorítószélesség körülbelül 17 mm, így széles körben kompatibilis. Könnyen telepíthető.Tartósság teszt
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ainope autós CD foglalatba helyezhető tartó (fekete)
Az Ainope tartó biztonságosan tartja a telefont vezetés közben. Vastagabb szilikonból és nagy súrlódású anyagokból készült, amelyek minimalizálják a készülék elcsúszásának kockázatát. A maximális szorítószélesség körülbelül 17 mm, így széles körben kompatibilis. Könnyen telepíthető.

Tartósság tesztekkel igazolva
A tartó megbízhatóságát több mint 60 000 teszt igazolta. A tartozék erős karokkal és strapabíró CD foglalattal van felszerelve, így még egyenetlen utakon is biztonságot és stabilitást biztosít. Ezenkívül akár 48 font nyomást is kibír, és a speciálisan kialakított szorítómechanizmus megakadályozza a telefon leesését.

Széleskörű kompatibilitás
Kíváncsi vagy, hogy okostelefonod kompatibilis lesz-e az Ainope tartóval? A maximális szorítószélesség körülbelül 17 mm, így a tartozék kivételesen univerzális. Ezzel a megoldással a telefontok eltávolítása sem szükséges. A kapcsok beállítása nem jelent problémát Önnek. Ezenkívül a tartó szinte bármilyen CD-nyílással működik.

Megbízható védelem
A tartó puha és vastag szilikonból készült, amely megakadályozza a telefon és a CD-nyílás sérülését. A termék hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól és biztosítja a biztonságos rögzítést.

GyártóAinope
ModellYA0220040015
Szerelési helyCD nyílás
Maximális bilincs szélesség0,7" (körülbelül 17 mm)
SzínFekete

Specifikáció