Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Lisen állítható mágneses autós telefontartó szellőzőre/CD meghajtóba MagSafe-kompatibilis

Állítható mágneses rögzítés szellőzőnyílásra vagy a CD meghajtóba helyezhető (fekete)Használja autós navigációját kényelmesen és biztonságosan. A Lisen autós tartó erős mágnesekkel van felszerelve, amelyek stabilan tartják a telefont. Kétféleképpen szerelheti fel, ahogy kényelmes. Sőt, állítható a magassága vagy helyzete, és a különböző szellőzőnyí
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: YL0223060008
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
LISEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Állítható mágneses rögzítés szellőzőnyílásra vagy a CD meghajtóba helyezhető (fekete)
Használja autós navigációját kényelmesen és biztonságosan. A Lisen autós tartó erős mágnesekkel van felszerelve, amelyek stabilan tartják a telefont. Kétféleképpen szerelheti fel, ahogy kényelmes. Sőt, állítható a magassága vagy helyzete, és a különböző szellőzőnyílásokkal való széleskörű kompatibilitásnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy nem illeszkedik autódba.

Stabilitás
Ne féljen okostelefonja károsodásától. A Lisen tartó 20 mágnessel van felszerelve, amelyek stabilitást biztosítanak – nem kell attól tartanod, hogy göröngyös úton vagy erős fékezés közben kiesik a telefon.

Felhasználóbarát
A tartó a legtöbb szellőzőnyíláshoz illeszkedik, így számos autóval kompatibilis. Sőt, vezetés közben sem akadályozza a láthatóságot. Ezen kívül állítható a magassága és a dőlésszöge – a fogantyú karja 360°-ban elfordul, így az igényeinek megfelelően állíthatja be.

GyártóLisen
ModellYL0223060008
Színfekete
Telepítési helyszellőzőrács/CD

Specifikáció