Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

XO L109 hálózati töltő adapter 2x USB-A + USB-A - USB Type-C kábel 2.4A (fehér)

XO L109 hálózati töltő 2x USB-A, USB Type-C kábel, 2,4A (fehér).Megbízható és hatékony hálózati töltőt keres? Ismerje meg az XO L109 töltőt! A két USB-A porttal egyszerre 2 eszközt tölthet – ez nagyszerű lehetőség, ha több eszközt is kell töltenie. Az 5V/2,4A kimeneti áram garantálja a gyors töltést, így eszközei pillanatok alatt üzembe helyezhetők
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: L109
Raktáron: Nincsen raktáron
2 800 Ft
XO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

XO L109 hálózati töltő 2x USB-A, USB Type-C kábel, 2,4A (fehér).
Megbízható és hatékony hálózati töltőt keres? Ismerje meg az XO L109 töltőt! A két USB-A porttal egyszerre 2 eszközt tölthet – ez nagyszerű lehetőség, ha több eszközt is kell töltenie. Az 5V/2,4A kimeneti áram garantálja a gyors töltést, így eszközei pillanatok alatt üzembe helyezhetők. Kompakt méretének köszönhetően bármilyen táskában vagy zsebben könnyen elfér, így mindig nálad lehet. A csomagban USB-C kábel is található az egyszerű töltés érdekében.

2 USB port a nagyobb kényelem érdekében
Többé nem kell kiválasztania, hogy melyik készüléket töltse fel először! A két USB-A portnak köszönhetően a töltő lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését, így értékes időt takaríthat meg. Ideális otthon, amikor több embernek kell töltenie okostelefonját vagy táblagépét, és útközben is, amikor bármilyen alkalomra készen kell állnia.

Kompakt kialakítás
Az XO töltő a felhasználókat szem előtt tartva készült. Kompakt mérete és hihetetlenül könnyű kialakítása (mindössze 33 g súlya) minden nap nélkülözhetetlen társává teszi. Akár otthon, akár úton van, akár az irodában, ez a töltő bármilyen zsebben, táskában vagy hátizsákban elfér, mindig készen áll a cselekvésre.

A csomagban:
hálózati töltő
USB-C kábel

GyártóXO
ModellL109
Színfehér
Bemeneti áramAC 110-240V, 50/60 Hz, 0,3A max.
Kimeneti áram5V/2,4A
AnyagABS
Súly33 ± 2g
Méretek38 x 23,5 x 76,7 mm

Specifikáció