Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Acefast 2 az 1-ben hálózati töltő adapter GaN 65W USB Type C / USB, HDMI adapter 4K@60Hz + USB Type C kábel 1.8m, fehér (A17)

Acefast 2in1 GaN 65W USB töltő Type C / USB, adapter HDMI 4K @ 60Hz adapter (kábellel együtt) (A17)Acefast 2 az 1-ben gyorstöltő. C-típusú USB porttal rendelkezik, amely maximum 65 W-os töltést tesz lehetővé, és egy USB 5 W-os porttal. Az UBS Type C csatlakozó olyan laptopok táplálására használható, amelyek működéséhez akár 65 W teljesítményre van
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
24 810 Ft
Acefast
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Acefast 2in1 GaN 65W USB töltő Type C / USB, adapter HDMI 4K @ 60Hz adapter (kábellel együtt) (A17)

Acefast 2 az 1-ben gyorstöltő. C-típusú USB porttal rendelkezik, amely maximum 65 W-os töltést tesz lehetővé, és egy USB 5 W-os porttal. Az UBS Type C csatlakozó olyan laptopok táplálására használható, amelyek működéséhez akár 65 W teljesítményre van szükség (ellenőrizze készüléke műszaki adatait). Lehetővé teszi két eszköz egyidejű gyors töltését, pl. PPS, Power Delivery, Quick Charge 3.0, AFC és FCP szabványokban. Tűzálló PC anyagból készült. Számos védelemmel van ellátva, mint például túlmelegedés, túlfeszültség, nagyfeszültség vagy túlterhelés. A készlet tartalmaz egy USB Type C - USB Type C kábelt, melynek hossza 1,8 m. A töltő elektronikai alkatrészei GaN technológiával készülnek, azaz gallium-nitrid alapúak, nem szilícium. A GaN jobb munkahatékonyságot és alacsonyabb energiafogyasztást jelent.

A töltő USB Type C-HDMI adapterként is működik. Ezzel egy USB Type C porttal rendelkező notebookot csatlakoztathat pl. egy TV-hez HDMI kábelen keresztül. Támogatja a képátvitelt 4K @ 60Hz felbontással. Az USB-port a töltésen kívül perifériás eszközök, például egér, billentyűzet vagy USB flash meghajtó csatlakoztatására is használható.

Leírás

Bemeneti áram: AC100-240V ~ 1,5A, 50Hz / 60Hz, EU csatlakozó
Kimeneti áram:
USB Type C: 65W max
USB: 5W, 5V / 1A max
HDMI port: 4K @ 60Hz
Anyaga: tűzálló PC
Méretek: 96,8 x 31,7 x 51,9 mm
Súly: 135g
Fehér szín
Tanúsítványok: PSE, FCC, UL
GaN technológiával készült alkatrészek
Gyorstöltés: PPS, Power Delivery, Quick Charge 3.0, AFC, FCP és mások
Tűzálló PC anyag, erős és tartós, beépített biztonság
A készlet tartalmaz egy 1,8 m-es USB Type C 3.2 Gen 2 kábelt (SuperSpeed ​​USB 10 Gbps) (USB 3.1, USB 3.1 Gen 2)
A legfontosabb előnyök

65W teljesítményig működik. A töltő 65 W-ot továbbít az USB Type C kimeneti portra és 5 W-ot az USB-re.
2 töltő és HDMI adapter az 1-ben. Egy házban található egy töltő és egy USB Type C – HDMI adapter. Lehetővé teszi pl. TV vagy projektor csatlakoztatását olyan laptophoz, amely nem rendelkezik beépített HDMI-porttal.
GaN technológiával készült. A gallium-nitridből készült alkatrészek nagyobb terhelést viselnek el, kisebb energiaveszteséggel a keletkező hő miatt. Ez hatékonyabbá teszi a töltőt és kevesebb áramot fogyaszt.
Töltsön 2 készüléket egyszerre. Egyszerre 2 kábelt, USB Type C és USB kábelt csatlakoztathat a töltőhöz és 2 telefont tölthet egyszerre.
PPS gyorstöltés. A programozható tápegység (PPS) egy olyan technológia, amely számos gyorstöltési szabvánnyal kompatibilis, beleértve a tápellátást és a gyorstöltést.
Kábel mellékelve. A töltőhöz tartozik egy USB Type C kábel - USB Type C 3.2 Gen 2 (max. 100W), amely többek között notebookok, táblagépek és telefonok tápellátására, valamint az adapteren keresztül a kép TV-re való átvitelére használható.
Beépített biztonsági rendszerek. A töltési folyamatot a töltő működését vezérlő processzor folyamatosan figyelemmel kíséri. Többek között túlmelegedés, túlfeszültség, túlterhelés és elektrosztatikus kisülés elleni védelemmel foglalkozik.

Specifikáció