Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vipfan Racing X05 USB-A - USB-C kábel 3A, 2m (fekete)

Vipfan Racing X05 USB-USB-C kábel (fekete)A Vipfan Racing X05 USB-USB-C kábel kiváló minőségű anyagokból készült, és gyors töltést tesz lehetővé maximum 3A-vel, valamint 480 MB/s-os adatátvitelt. Az USB-C kimenet széles körű kompatibilitást biztosít, a tartós PVC anyag használata pedig kellemes tapintásúvá teszi a kábelt, miközben ellenáll a hajlít
  • Saját Raktáron: Több mint 5 darab
Raktáron: Több mint 5 darab
2 300 Ft
VIPFAN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Vipfan Racing X05 USB-USB-C kábel (fekete)
A Vipfan Racing X05 USB-USB-C kábel kiváló minőségű anyagokból készült, és gyors töltést tesz lehetővé maximum 3A-vel, valamint 480 MB/s-os adatátvitelt. Az USB-C kimenet széles körű kompatibilitást biztosít, a tartós PVC anyag használata pedig kellemes tapintásúvá teszi a kábelt, miközben ellenáll a hajlításnak és a mechanikai sérüléseknek.

Gyors töltés és adatátvitel
A Vipfan Racing X05 USB-USB-C kábel gyors töltést tesz lehetővé maximum 3A áramerősséggel, így pillanatok alatt megújítja a szükséges felszerelés energiáját. A kábel emellett lehetővé teszi a fontos fájlok, fényképek vagy zenék gyors átvitelét is – az adatátviteli sebesség 480 MB/s.

Szilárd kidolgozás
A kábel tartós és környezetbarát PVC anyagból készült, így rendkívül strapabíró és évekig szolgálja Önt. A termék kellemes tapintású, ugyanakkor kiemelkedik a nagy hajlítási ellenállásával. A csatlakozó megerősített felépítése és az elegáns kialakítás szintén előnyt jelent.

GyártóVipfan
NévUSB-USB-C kábel Vipfan Racing X05
ModellX05
AnyagPVC
Áramerősség3A (max.)
Átviteli sebesség480 MB/s
Bemeneti portUSB-A
Kimeneti portUSB-C
Hossz2 m
SzínFekete

Specifikáció