Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Acefast C1-09 USB-C - USB-C kábel 48W, 1m (fekete-szürke)

Acefast C1-09 USB-C – USB-C kábel, 48 W, 1 m (fekete-szürke)Az Acefast C1-09 USB-C – USB-C kábel nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik egyben értékelik a hatékonyságot és a megbízhatóságot. Támogatja a 40 Gb/s sebességű adatátvitelt, a töltést akár 280 W teljesítménnyel, és akár a vetítést is 4K minőségben. A PD3.1 és USB4 protokollok támogatá
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
3 800 Ft
Acefast
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Acefast C1-09 USB-C – USB-C kábel, 48 W, 1 m (fekete-szürke)
Az Acefast C1-09 USB-C – USB-C kábel nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik egyben értékelik a hatékonyságot és a megbízhatóságot. Támogatja a 40 Gb/s sebességű adatátvitelt, a töltést akár 280 W teljesítménnyel, és akár a vetítést is 4K minőségben. A PD3.1 és USB4 protokollok támogatásával biztos lehet benne, hogy eszközei gyorsan és hatékonyan töltődnek. Tartós anyagokból készült, így a legigényesebb feladatokra is alkalmas.

Gyorsabb töltés, mint valaha
Akár dolgozik, akár filmeket néz, akár játszik, az Acefast kábel biztosítja, hogy eszközei azonnal használatra készek legyenek! Villámgyors töltést tesz lehetővé lenyűgöző, akár 280 W-os teljesítménnyel, a PD3.1 protokoll támogatásával. Ez azt jelenti, hogy a készülékek feltöltése még kevesebb időt vesz igénybe!

További jellemzők
De ez nem minden, amit az Acefast C1-09 kábel képes! Hihetetlen, akár 40 Gb/s adatátviteli sebességet is kínál. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen élvezhesse a hang- és videostreamelést. Támogatja a 4K Ultra HD felbontást is, így lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

Kiváló minőségű kivitelezés
Az Acefast C1-09 E-Marker chippel van felszerelve, amely biztosítja az intelligens energiagazdálkodást és a készülék biztonságát. Az alumínium csatlakozók nemcsak a csatlakozási stabilitást, hanem a kiváló tartósságot is biztosítják. Ezenkívül a nylon fonott burkolat ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak, így nem kell aggódnia a gyors kopástól vagy a minőségromlástól a hosszabb használat során.

GyártóAcefast
ModellC1-09
SzínFekete-Szürke
Kimeneti áram48V/5A
Maximális töltési teljesítmény280W
Adatátviteli sebesség40 Gb/s
Támogatott felbontás4K
AnyagAlumínium ötvözet + nylon fonott
Hossz1 m

Specifikáció