Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Vipfan P05 USB-C - USB-C kábel, 60W, PD, 1m (fehér)

Vipfan P05 USB-C – USB-C kábel, 60 W, PD, 1 mA Vipfan kábel segítségével pillanatok alatt feltöltheti eszközét a PD protokollnak köszönhetően, és a szilárd kidolgozás felelős a termék tartósságáért. Ezenkívül a P05 segítségével gyorsan átmásolhat fájlokat.Töltse fel a készüléket, vigye át a fájlokatTöbbé nem kell a végtelenségig várnia, amíg a bere
  • Saját Raktáron: Több mint 3 darab
Raktáron: Több mint 3 darab
2 300 Ft
VIPFAN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Vipfan P05 USB-C – USB-C kábel, 60 W, PD, 1 m
A Vipfan kábel segítségével pillanatok alatt feltöltheti eszközét a PD protokollnak köszönhetően, és a szilárd kidolgozás felelős a termék tartósságáért. Ezenkívül a P05 segítségével gyorsan átmásolhat fájlokat.
Töltse fel a készüléket, vigye át a fájlokat
Többé nem kell a végtelenségig várnia, amíg a berendezés feltöltődik. A Vipfan kábel támogatja a PD 60W-os gyorstöltési protokollt, így körülbelül 30 perc alatt akár 50%-kal megújítja készüléke energiáját. Ezen kívül támogatja a villámgyors adatátvitelt (3A), amely lehetővé teszi a fájlok gyors átvitelét.
Átgondolt tervezés
A kábelt úgy tervezték, hogy a lehető leghosszabb ideig bírja. PVC műanyagból készült, a végei pedig megerősítettek, így ellenáll a sérüléseknek és töréseknek. Sőt, a tiszta réz vezető befolyásolja a töltési sebességet.

GyártóVipfan
ModellP05
Színfehér
Bemeneti portUSB-C
Kimeneti portUSB-C
AnyagPVC
Hossz1 m
Kimeneti teljesítmény60W
Áramerősség3A

Specifikáció