Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Ugreen hálózati töltő adapter USB Type C PD 30W USB Type C kábellel 2m fehér (CD127)

A neves Ugreen márka univerzális fali töltője megbízható tartozék különféle típusú készülékek gyors töltéséhez. A CD137 modell rendelkezik egy USB-C aljzattal, amely támogatja a PD protokollt.Intelligens elektronikus biztonsági rendszerrel is rendelkezik, modern chip formájában. Automatikusan kiválasztja a töltendő készülék aktuális paramétereit.En
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
10 610 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A neves Ugreen márka univerzális fali töltője megbízható tartozék különféle típusú készülékek gyors töltéséhez. A CD137 modell rendelkezik egy USB-C aljzattal, amely támogatja a PD protokollt.
Intelligens elektronikus biztonsági rendszerrel is rendelkezik, modern chip formájában. Automatikusan kiválasztja a töltendő készülék aktuális paramétereit.
Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a Ugreen töltő működése közben nem töltődik túl az akkumulátor. A rendszer emellett védi a töltőt és a töltendő készüléket a túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés ellen is.
A kiváló minőségű, tűzálló anyag, amelyből a burkolat készül, valamint a szilárd felépítése teszi ezt a modellt olyan termékké, amely funkcionalitásával hosszú ideig szolgálja Önt.
Maximális terhelés: 30W
Bemeneti áram: AC 100 - 240 V 50/60 Hz 800 mA
Kimeneti áram: DC 5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 2A, 20V / 1,5A
Anyaga: tűzálló PC
Kábel hossza: 2 m

Specifikáció