Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

UGREEN 20710B XLR csatlakozós kábel (anya-apa) XLR, 2m (fekete)

UGREEN 20710B mikrofonhosszabbító - szabadság és megbízhatóságÉlvezze a tökéletes hangzást a UGREEN 20710B mikrofonhosszabbító kábellel. A termék rugalmas és robusztus, így szinte minden helyzetben kivételes szabadságot biztosít. Eszközök széles skálájával kompatibilis, és közel Hi-Fi hangzást kínál - ezernyi lehetőséggel fogja meglepni Önt.Fantasz
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 20710B
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
UGREEN
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

UGREEN 20710B mikrofonhosszabbító - szabadság és megbízhatóság
Élvezze a tökéletes hangzást a UGREEN 20710B mikrofonhosszabbító kábellel. A termék rugalmas és robusztus, így szinte minden helyzetben kivételes szabadságot biztosít. Eszközök széles skálájával kompatibilis, és közel Hi-Fi hangzást kínál - ezernyi lehetőséggel fogja meglepni Önt.

Fantasztikus audiotartalmak rögzítése
A kiváló minőségű rézvezető felelős a jobb hangminőségért. A hosszabbító zajcsökkentést is kínál, így mikrofonja még jobban fel tudja venni a hangot. Mindez azt jelenti, hogy lenyűgöző felvételeket rögzíthet a legkisebb probléma nélkül.

Rengeteg alkalmazási lehetőség
A termék széles körű kompatibilitásának köszönhetően számos alkalmazáshoz tökéletes. Használhatja például arra, hogy mikrofont csatlakoztasson egy hangkártyához, és rögzítse a dalát. Lehetősége van arra is, hogy a konzolt egy erősítőhöz csatlakoztassa, hogy rendkívüli hanghatásokat élvezhessen. A bővítő többek között kamerákkal és hangszórókkal is kompatibilis.

Kiváló minőségű csatlakozók
Az XLR-csatlakozók nagy odafigyeléssel készültek. A kiválasztott eszközökhöz csatlakoztatva nem lazulnak vagy esnek ki. Ezért biztosítják az Ön által megálmodott stabilitást és megbízhatóságot.

Rendkívüli tartósság
A lenyűgözően hosszú élettartamot a robusztus kábel garantálja. Hüvelye környezetbarát PVC-ből készült. Ennek köszönhetően rendkívül rugalmas és sérülésálló, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen helyzetben szabadon használhatja.

GyártóUGREEN
NévXLR-XLR kábel
Modell20710B
SzínFekete
AnyagOxigénmentes réz
Hosszúság2 m

Specifikáció