Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Tronsmart T6 Mini 2023 Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (fekete)

Magyar nyelvű használati útmutatóTronsmart T6 Mini 2023 Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (fekete)A tökéletes hangszórót keresi? A Tronsmart T6 Mini tökéletes lesz az Ön számára! Kiemelkedik a nagy akkumulátorával, amellyel akár 500 dalt is lejátszhat egyetlen töltéssel! Sőt, kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően bármilyen utazásra magáva
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
9 390 Ft
Tronsmart
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása



Tronsmart T6 Mini 2023 Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró (fekete)
A tökéletes hangszórót keresi? A Tronsmart T6 Mini tökéletes lesz az Ön számára! Kiemelkedik a nagy akkumulátorával, amellyel akár 500 dalt is lejátszhat egyetlen töltéssel! Sőt, kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően bármilyen utazásra magával viheti. Élvezze kedvenc dalait, bárhol is van.

Tökéletes hangzás
A Tronsmart T6 Mini hangszórója a hangtechnika igazi mesterműve, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az egész helyiséget betöltő, nagyszerű, minden irányú hangminőséget. A passzív hűtőborda és a speciális mágneses vezérlőrendszer segítségével a hangsugárzó páratlan tisztaságú mély basszust ad. Két T6 mini hangszóró vezeték nélkül is csatlakoztatható a True Wireless Stereo technológiával a még magával ragadó sztereó hangzás érdekében.

Átgondolt tervezés
A hangszóró ultra-hordozható, így könnyedén magával viheti bárhová, például szabadtéri rendezvényekre, medencébe vagy kirándulásra. Sőt, a legújabb Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően a hangszóró csatlakozása stabil és zökkenőmentes. A Tronsmart segítségével többé elfelejtheti a nehézkes, kusza kábeleket!

Hosszú munkaidő
A készülék masszív és vízálló, ami azt jelenti, hogy megszakítás nélkül hallgathatja kedvenc zenéit, még esőben vagy fürdés közben is. Ráadásul egy nagy, 2500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ez több mint 24 órányi lejátszást biztosít, így egyetlen töltéssel több mint 500 zeneszám hallgatható meg. 

Könnyen kezelhető
A beépített mikrofon lehetővé teszi a Siri hangsegéd vagy a Google Assistant használatát közvetlenül a hangszóróból, így még kényelmesebb a használata. Ezenkívül a T6 Mini hangszóró USB-C univerzális töltést használ, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a kábelt használhatja, mint más eszközökhöz. Ez nagyon kényelmessé teszi a Tronsmart készülék használatát.

A csomag tartalma:
1 db T6 Mini vezeték nélküli hangszóró
1x USB töltőkábel
1x 3,5 mm-es audio kábel
1x levehető pánt
1x jótállási jegy
1x használati útmutató

GyártóTronsmart
ModellT6 Mini 2023
Bluetooth5.3
Bluetooth kompatibilitásA2DP / AVRCP / HFP
Teljesítmény15 W max.
Átviteli távolságAkár 30 m
Frekvencia tartomány20Hz - 16000Hz
VízállóságIPX6
Lejátszási időAkár 24 óra
Beszélgetési időAkár 20 óra
Készenléti üzemmód24 hónap
Akkumulátor2500 mAh
Töltő bemenetDC 5V/2.1A
Töltési idő Körülbelül3 óra
Mérete92 × 92 × 120 mm
Súly560 ± 5 g

Specifikáció