Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BlitzWolf AA-SAR1 Bluetooth 5.0 hangszóró távirányítóval, AUX, USB, HDMI, OPT, 60W (fekete)

Lenyűgöző sztereó hangminőség? Igazi házimozi élmény? Még nagyobb elmélyülés? A Blitzwolffal ez lehetséges! A 4 csúcskategóriás, 60 W-os, beépített DSP-vel rendelkező soundbar hangsugárzóval felszerelve kristálytiszta hangzást biztosít, és számos elérhető móddal könnyedén beállíthatja igényei szerint. Számos lejátszási módot támogat, beleértve a Bl
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: BlitzWolf AA-SAR1
Raktáron: Nincsen raktáron
31 640 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Lenyűgöző sztereó hangminőség? Igazi házimozi élmény? Még nagyobb elmélyülés? A Blitzwolffal ez lehetséges! A 4 csúcskategóriás, 60 W-os, beépített DSP-vel rendelkező soundbar hangsugárzóval felszerelve kristálytiszta hangzást biztosít, és számos elérhető móddal könnyedén beállíthatja igényei szerint. Számos lejátszási módot támogat, beleértve a Bluetooth-t és az USB-t. Tartozik hozzá egy praktikus távirányító is.

Mi teszi lehetővé, hogy az AA-SAR1 soundbar ilyen fantasztikus hangzást élvezhessen? A készülék 4 db 66 mm-es hangszóróval van felszerelve – 2 mély és 2 közepes/magas. Természetes, tiszta hangzást és tökéletes egyensúlyt biztosítanak. A 360°-os sztereó hangzás olyan érzést kelt, mintha egy koncerten lennél. A soundbar digitális erősítővel is rendelkezik DSP-vel, így még jobb hangminőséget kínál.

A készülék lehetővé teszi hang lejátszását számos különböző médiáról. Számos beépített porttal rendelkezik - USB-n, HDMI-n (ARC), AUX-on vagy optikai bemeneten keresztül csatlakoztathatja készülékét. De ez még nem minden! A Soundbarhoz vezeték nélkül is csatlakozhat – a Bluetooth 5.0 megbízható, gyors és stabil átvitelt biztosít. Felejtsd el a jelproblémákat és a késéseket – az AA-SAR1 egyszerűen élvezheti a hangzást!

A csomag tartalma:

  • Soundbar
  • Távirányító
  • AUX kábel
  • Műanyag horgonyok
  • Csavarok
  • Használati utasítás
MárkaBlitzwolf
ModellAA-SAR1
SzínFekete
Súly2kg
Méret70x78x900mm
Teljesítmény60W
Hangszórók4x 66mm
Bluetooth verzió5.0 + EDR
Támogatott kodekekSBC
Hatótáv10m
Támogatott bemenetek3.5mm AUX, USB, Bluetooth, HDMI, optikai
RögzítésSima felületre, falra szerelhető
Automatikus készenlétIgen, 20 percnyi bemeneti jel hiánya után

Specifikáció