Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Z Fold 5 EF-OF94KKBE kezdő szett fekete gyári

Könnyű hozzáférés az S tollhoz a nyomógombnak köszönhetően. Ez a tok közvetlenül a tokba integrálja az S tollat. A beépített nyomógombnak köszönhetően könnyedén kiveheti és elteheti az S tollat ​​anélkül, hogy máshol kellene keresnie.A tokba integrált S Pen 4096 nyomási fokozattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a vonal pontos irányítását
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EF-OF94KKBE
Raktáron: Nincsen raktáron
31 360 Ft
Samsung
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Könnyű hozzáférés az S tollhoz a nyomógombnak köszönhetően. Ez a tok közvetlenül a tokba integrálja az S tollat. A beépített nyomógombnak köszönhetően könnyedén kiveheti és elteheti az S tollat ​​anélkül, hogy máshol kellene keresnie.
A tokba integrált S Pen 4096 nyomási fokozattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a vonal pontos irányítását írás vagy rajzolás közben. Ezzel a fokozott érzékenységgel finom és természetes élményben lehet része kreativitásod kifejezésére.
A burkolat úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülék formájához, letisztult és harmonikus megjelenést biztosítva. Az S Pen tokba való integrálása segít az egész eszköz kompakt és elegáns tartásában a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül.
Ez a tok hatékony védelmet nyújt a karcolások, könnyű ütések ellen. Teljes lefedettséget biztosít az eszköz számára, beleértve az S Pent is, védve az egész okostelefont.
A tokot úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson az eszköz összes funkciójához anélkül, hogy akadályozná az okostelefon alapvető gombjait, portjait és funkcióit.
Ez a fali töltő USB Type-C porttal rendelkezik, amely számos elektronikus eszközzel kompatibilis. Legyen szó okostelefonról, táblagépről, fényképezőgépről, Bluetooth fejhallgatóról vagy bármilyen más eszközről, amely támogatja a C típusú USB portot, ez a töltő megfelel az Ön igényeinek.
A 25 W-os szupergyors töltési technológiának köszönhetően ez a töltő lehetővé teszi, hogy készülékeit kivételes sebességgel töltse. Nem kell többé sokáig várni, amíg az akkumulátor teljesen feltöltődik, ez a töltő gyors és hatékony töltést biztosít.
A töltő adaptív töltési funkcióval rendelkezik, amely automatikusan beállítja a töltőáramot a csatlakoztatott eszköznek megfelelően. Ez optimalizálja a töltési sebességet, miközben megvédi a készülék akkumulátorát a túlfeszültségtől és a túláramtól.

Specifikáció