Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Z Flip 5 Nillkin Flex Flip tok fekete

Biztosítsa Samsung Galaxy Z Flip 5 készülékének hatékony védelmét anélkül, hogy a használhatóság kényelmét veszélyeztetné. A Nillkin Flex Flip tok környezetbarát szilikonból készült, és tökéletesen illeszkedik okostelefonja formájához. Állványként is funkcionál, és praktikus pánttal van ellátva, amely megkönnyíti a telefon hordozását, és megakadály
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
8 800 Ft
Nillkin
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Biztosítsa Samsung Galaxy Z Flip 5 készülékének hatékony védelmét anélkül, hogy a használhatóság kényelmét veszélyeztetné. A Nillkin Flex Flip tok környezetbarát szilikonból készült, és tökéletesen illeszkedik okostelefonja formájához. Állványként is funkcionál, és praktikus pánttal van ellátva, amely megkönnyíti a telefon hordozását, és megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből.
Ez a tok környezetbarát szilikonból készült, amely rendkívül tartós és kellemes tapintású. Puha béléssel is rendelkezik, amely további védelmet nyújt okostelefonja számára. Nem kell attól tartanod, hogy megsérülnek a telefon kamerái, köszönhetően a megemelt 1,2 milliméteres éleknek, amelyek megakadályozzák a sík felületekkel való érintkezést.
Ne aggódjon, hogy ez a tok negatívan befolyásolja okostelefonja használhatóságát. Speciális kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést portjaihoz és gombjaihoz, az átgondolt kialakítás pedig kényelmes összecsukást és kibontást tesz lehetővé. A kiegészítő a telefon állványaként is szolgálhat, így tökéletes megoldás filmnézéshez vagy videokonferencián való részvételhez!

Specifikáció