Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Watch 4/5/5 Pro/6 Spigen Fit Lite óraszíj fekete

A Spigen Fit Lite óraszíj egy tökéletes választás azoknak, akik egy egyedülállóan stílusos és kényelmes kiegészítőt keresnek az órájukhoz. Ez a szíj kiváló minőségű vászon anyaghasználatával készül, ami nem csak esztétikus, hanem kellemes tapintású is, így viselése még kellemesebb érzetet nyújt.A szíj kellemesen simul a csuklóhoz, és könnyedén ille
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
7 600 Ft
Spigen
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Spigen Fit Lite óraszíj egy tökéletes választás azoknak, akik egy egyedülállóan stílusos és kényelmes kiegészítőt keresnek az órájukhoz. Ez a szíj kiváló minőségű vászon anyaghasználatával készül, ami nem csak esztétikus, hanem kellemes tapintású is, így viselése még kellemesebb érzetet nyújt.

A szíj kellemesen simul a csuklóhoz, és könnyedén illeszkedik mindenféle stílushoz és alkalomhoz. Az elegáns és minimalista megjelenés lehetővé teszi, hogy viselje mindennapi életében, illetve formális eseményeken is, emelve a megjelenését és stílusát.

A Spigen Fit Lite óraszíj rozsdamentes acél csattal rendelkezik, amely garantálja a biztonságos rögzítést és hosszú élettartamot. Ez a csat gondoskodik arról, hogy az óra szorosan maradjon a csuklóján, és nem csúszik le a helyéről.

Specifikáció