Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Tab S9 Privacy Protective Film gyári betekintésgátló fólia fekete (EF-NX712PBEGWW)

A privát dolgaid privátok maradnak a képernyőnMágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesdA privát dolgaid privátok maradnak a képernyőnVédd meg kijelződet a nemkívánatos szemektől! A betekintésgátló fólia 30 fokos látószögben korlátozza a tablet kijelzőjének megtekintését tájkép módban, amely csak neked biztosítja a kijelző teljes láthatóságát.
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EF-NX712PBEGWW
Raktáron: Nincsen raktáron
20 710 Ft
Samsung
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • A privát dolgaid privátok maradnak a képernyőn
  • Mágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesd

A privát dolgaid privátok maradnak a képernyőn

Védd meg kijelződet a nemkívánatos szemektől! A betekintésgátló fólia 30 fokos látószögben korlátozza a tablet kijelzőjének megtekintését tájkép módban, amely csak neked biztosítja a kijelző teljes láthatóságát. Tartsd távol a kíváncsi szemeket és védd meg adataidat!

A Galaxy Tab S9 elölnézete fekvő módban, a betekintésgátló fóliát alkalmazva látható, és a képernyő 30 fokon belül jól olvasható. A bal és jobb oldali, ferde szögben álló készülékek elsötétültek.

*A LumaFusion alkalmazás külön vásárolható meg **A kép kizárólag illusztrációs célt szolgál. A tényleges UX/UI eltérhet. ***S Pen és az érintésfelismerés az érintőképernyőn korlátozott lehet. ****Az ujjlenyomat- és arcfelismerés korlátozott lehet. A felismerés javítása érdekében távolítsa el a fóliát a készülék előlapjáról. *****A tervezett adatvédelmi előnyök tájkép módra vonatkoznak, és portré módban nem működnek.

Mágnesesen rögzíthető, hogy könnyen cserélhesd

Mágneses kialakításának köszönhetően könnyedén fel- és leveheted a hátlapot, hogy személyre szabhasd készülékedet. Cseréld ki saját igényeid szerint, hogy megfeleljen mindennapi igényeidnek!

Számos Galaxy Tab S9 tartozék elrendezése, beleértve a Book Cover Keyboard-ot, a betekintésgátló fóliát, a NotePaper Screen-t, a két Smart Book Cover-t és a Galaxy Tab S9 mellett elhelyezett S Pen-t.

*A termékek külön kaphatók.

Szín

Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis modellek

Galaxy Tab S9

Fizikai tulajdonságok

Méret (Szé x Ma x Mé)

187.6x254.9x7.3 mm

 

Súly

99 g

Típus

Betekintésgátló képernyővédő

Specifikáció