Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy Tab S9 gyári kültéri tok fekete (EF-RX710CBEGWW)

Strapabíró és megbízhatóStabil támasztás, kényelmes fogásTartsd a közeledben, de mégis biztonságban az S Pened!Strapabíró és megbízhatóNyugodtan vidd magaddal tableted a szabadba! A strapabíró tok katonai szintű (MIL-STD 810G-516.7) szilárdsággal készült, hogy megvédje tabletedet a kisebb leesésektől és ütésektől, amikor úton vagy.Stabil támasztás,
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EF-RX710CBEGWW
Raktáron: Nincsen raktáron
22 460 Ft
Samsung
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • Strapabíró és megbízható
  • Stabil támasztás, kényelmes fogás
  • Tartsd a közeledben, de mégis biztonságban az S Pened!

Strapabíró és megbízható

Nyugodtan vidd magaddal tableted a szabadba! A strapabíró tok katonai szintű (MIL-STD 810G-516.7) szilárdsággal készült, hogy megvédje tabletedet a kisebb leesésektől és ütésektől, amikor úton vagy.

Egy bögrét tartó férfi ül egy kempingsátor előtt egy sziklás területen, és egy kültéri tokkal rendelkező Galaxy Tab S9 készüléket néz, amely vízszintesen van elhelyezve a hátulján lévő állvánnyal.

Stabil támasztás, kényelmes fogás

A tok hátulján található beépített állvány segítségével kényelmesen, fekvő módban nézheted készülékedet. Hordozható fogantyúként is működik, biztosítva, hogy táblagéped a kezedben marad útközben is.

Egy kültéri tokkal rendelkező Galaxy Tab S9 eszközt vízszintesen, egy állvánnyal megtámasztva láthatunk egy durva felületen a hegyekben. Mellette egy kéz látható, amely az állvány segítségével tartja a készüléket.

Tartsd S Pen-edet biztonságos és elérhető helyen!

A beágyazott S Pen tartó egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy S Pen-edet ​​a közelben és könnyen elérhető helyen tartsd.

Egy Galaxy Tab S9 hátulnézete látható, amelyet egy kültéri tok fed, az állvánnyal ki van támasztva és mutatja az S Pen tartót.

Szín

Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis modellek

Galaxy Tab S9

Fizikai tulajdonságok

Méret (Szé x Ma x Mé)

174.5x263x13.9 mm

 

Súly

271 g

Típus

Kültéri tok

Specifikáció