Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S8 Armor tok fekete

Az Armor tok a készülék szilárd védelmének esszenciája, amely kiváló tartósságot biztosít még a legnehezebb körülmények között is. Ezért érdemes beruházni ebbe a tokba:Tartós hibrid konstrukció: A tok két tartós polikarbonátból (PC) és hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült részből áll, amely szilárd védelmet biztosít a sérülések és karcolások el
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az Armor tok a készülék szilárd védelmének esszenciája, amely kiváló tartósságot biztosít még a legnehezebb körülmények között is. Ezért érdemes beruházni ebbe a tokba:
Tartós hibrid konstrukció: A tok két tartós polikarbonátból (PC) és hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült részből áll, amely szilárd védelmet biztosít a sérülések és karcolások ellen.

Teljes védelem: A tok védi telefonja hátulját, oldalát is, így még nehéz körülmények között is nyugalmat élvezhet.

Ütéscsillapítás: A belső szerkezetének köszönhetően a burkolat elnyeli az ütéseket, megvédi a készüléket az esések és ütések hatásaitól.

Légpárnás technológia: Az innovatív Air Cushion technológia légpárnaként működik, további párnázást és védelmet nyújt leesés esetén.

Ergonomikus kialakítás: A tokot a kényelmes használat érdekében tervezték, tökéletesen alkalmazkodik a készülék formájához, és könnyű hozzáférést biztosít az összes gombhoz, kamerához és töltőhöz.

Specifikáció